Život
01.04.2015.
07:17
Pet slova, a težina ogromna. Otkaz.
  • Dragana Mihailovic

    27.07.2020 16:18
    OTKAZ je ponor
    Ko nije ostao bez posla i tih jedinih prihoda , ne zna kako to razdire dusu i mozak. U ovoj zemlji nikada nije bilo lako, ali od 90 tih prepustili su ljude prosjackom stapu i dnu. Sram ih bilo sve piliticare, poslednjih 30 godina. Jedino sto su radili, to je da su krali. I narod u nasoj lepoj ali jadnoj Srbiji na zalost uvek ce ovako prezivljavati i muciti se.
  • za ribu u moru

    02.04.2015 20:10
    Ja svakog dana od svojih pacijenata koji provedu neko vreme u bolnici cujem isto: Divim vam se, a i ne razumem vas, ja vas posao ne bih nikad radio za vasu platu. S jedne strane, srecem se svaki dan s ljudima koji mi se iskukaju kako ne mogu da prezive jer su siromasni, a s druge strane moj posao bi odbili jer nije vredno muke, kao sto i odbijaju (aktivno ili pasivno) razne poslove. Nisam sigurna jesam ja ili oni veca budala. Mozda je pametnije da i ne mislim, nego spakujem kofer dok jos mogu.
  • 01.04.2015 22:31
    Paunovićeva, a šta misliš da li je moguće upecati ribu, u kojem nema ni jedne jedine ribe, uz najbolji pecaroški pribor na svetu?
    Tvoji saveti upravo liče na takve primere.
    Čuj, ako se potrudite, naćićete posao...
    Stotine i stotine HILJADA nezaposlenih ljudi u ovoj zemlji ne mogu i neće pronaći posao, zato što posla, ovde, u Srbiji, jednostavno n e m a!!!
  • 01.04.2015 12:14
    preziveli
    Evo ja sam preziveo
    Tesko je to a tesko je raditi i pod stresom i mobingom zato je preporuka svima ko moze pravac inostranstvo jer ovde ce se uskoro ko bude imao posao raditi za minimalac tj svi ce raditi za tu bedu i jad
    Zato lepo pravac inostranstvo i ostavite ove skotove na vlasti politiku strancarenja mutne radnje igre namestaljke nego lepo da se radi i zaradi i ostane tamo zauvek ako je moguce
    Ja uskoro idem pa eto jedan manje Vulin ce tako smanjiti nezaposlenost u Srbiji
  • Miloš

    01.04.2015 08:40
    Opklada
    Ajd', kume, u 10 marki, da Panovićeva radi u budžetskoj firmi, da nikada negde ni sekunde radila nije kod privatnika, da je aktivan član neke uboge političke stranke... Želim joj otkaz - neko njenih znanja/iskustava ne treba da svet uskrati sebe...
  • dj

    01.04.2015 08:00
    Džobs nije bio kompjuterski genije već samo vrstan prodavac. Ali, sve u svemu bio je vanserijska persona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna