Novosadski informativni portal 021

Život

Susam kao lek i afrodizijak

Ulje susama dobra je prevencija protiv stvaranja tromba i dugotrajnog zatvora, smanjuje bolove kod reumatoidnog artritisa, a sanira i povrede, akne, čireve, opekotine...

Ovo je najtačnija aviokompanija na svetu

Letonska nacionalna avio-kompanija AirBaltic je najtačniji avio-prevoznik na svetu, pokazali su podaci svetskog lidera u oblasti informacija iz sektora vazduhoplovstva, kompanije OAG, koja je sastavila ovu rang listu posle analize 43,5 miliona letova.

Orgazam iz ugla naučnika

Da li orgazmi čine da zaista živimo duže ili na donose samo trenutke sreće? Razlikuju li se muški i ženski orgazmi? I šta se dešava ako ste alergični na orgazme?

FOTO: Zimska lepota Kapadokije iz balona

Tradicionalna vožnja balonom u jednoj od najlepših regija na svetu Kapadokiji, turističkom centru u centralnom delu Turske, privlači pažnju turista i u zimskim danima.

Nekoliko pravila o posudama iz kojih jede maca

Svim vlasnicima je jasno da je za mačku hranjenje jedna od najomiljenijih stvari. Iako je vašem ljubimcu stvarno malo potrebno kada je hrana već u posudici, ipak treba obratiti pažnju na neke bitne stvari.

Ako planirate krstarenje, ovo treba da znate

Nesreće koje su protekle dve godine zahvatile kruzing industriju uveliko su naštetile ugledu i prihodima mnogim turističkim kompanijama. Zbog toga one sada, više nego ikad pre, moraju gostima da ponude mnogo više.

Šta jesti posle prazničnog prejedanja?

Nakon prazničnog prejedanja dobro je očistiti organizam, izbegavati meso i masnoće i pojačati unos namirnica koje dokazano leče organizam nakon svega čemu je bio izložen tokom praznika.