Novosadski informativni portal 021

Život

Na Kopaoniku najbolja sezona u poslednjih 10 godina

Uoči Nove godine na Kopaoniku je palo dovoljno snega, pa na srpskoj planinskoj lepotici, ovih dana, u špicu zimske sezone boravi oko 10.000 domaćih i stranih gostiju, a svi smeštajni kapaciteti, sa oko 8.000 kreveta u hotelima na vrhu planine, i 2.000 kreveta u apartmanima i hotelima podno Kopaonika, potpuno su popunjeni.

Penis ipak može da se polomi?

Iako je istina da penis nema nijednu kost koja bi mogla da se stvarno polomi, nije nemoguće da vam se, dok je polni organ u erekciji dogodi povreda koja veoma boli.

U Srbiji jeftin život

Pet najskupljih država za život su Švajcarska, Norveška, Venecuela, Island i Danska. Srbija se nalazi na 26. mesto od ukupno 119 zemalja i spada u zemlje u kojima je život jeftin.

Još nije kasno za vakcinu protiv gripa

Otkrivanje virusa gripa u Srbiji može da se očekuje svakog dana, smatraju stručnjaci Instituta za virusologiju "Torlak", ističući da još nije kasno za vakcinu, iako bi mogla da bude manje delotvorna ako se u cirkulaciji javi mutirani virus gripa A podtipa H3N2.

VIDEO: Maca spasila napuštenu bebu da se ne smrzne

Beba ne starija od 12 nedelja pronađena je 15. januara ispod jednog stepeništa u ruskom gradu Obninsku. Napušteno dete nađeno je u kutiji namenjenoj mački, koja je sve vreme grejala bebu svojim krznom i glasno mjaukala.