Novosadski informativni portal 021

Život

"Besna" kola = mali penis?

Nedavno istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji imalo je za cilj da utvrdi da li muškarci velikim i brzim automobilima žele da nadomeste neke druge nedostatke.

Er Srbija uvodi nova pravila za prtljag

Aviokompanija Er Srbija saopštila je danas da će od 1. maja primenjivati nova pravila za prevoz prtljaga po komadu, umesto dosadašnjeg koncepta po težini predatog prtljaga.

VIDEO: Neobične činjenice o seksu

Poslednjih dana BuzzFeedu je uspelo da zaređa nekoliko videa koji su postali hit na Jutjubu, a na tome verovatno mogu da zahvale činjenici da je tematika svakog od njih vezana uz seks.

Sedam najjeftinijih destinacija

Ukoliko volite da putujete ali za prosečno putovanje morate da štedite minimum godinu dana predstavljamo vam sedam destinacija koje možete posetiti i uštedeti.

Evo zašto treba da izbegavate viršle

Da li volite da jedete hot dog sa puno kečapa i senfa? Iako to možda vama prija, vašem telu svakako ne prija. Zašto? Pogledajte kako viršle negativno utiču na vaš organizam i na celokupno zdravlje.

Četiri poze za seks pod tušem

Sledeće četiri jednostavne i odlične poze pružiće vam nezaboravan seks pod tušem uz koji će vam tuširanje postati najdraža rutina.

Kako da izgledate seksi kada ste na njemu

Nije teško biti odozgo. Sve što treba jeste da ga opkoračite i pokrećete se gore-dole, kojom god brzinom želite. Ali one kojima je to prvi put (ili jedan od prvih puta) moraju da nauče nekoliko stvari o tome kako da budu seksi za to vreme.

Lekovite strane senfa

Osim u kuhinji, senf možete da koristite i na drugi način. Snižava temperaturu, ublažava glavobolju i pomaže kod otežanog gutanja.

Urin je najbolji pokazatelj zdravlja

Jedan od glavnih poslova bubrega je da filtrira toksine iz našeg krvotoka, a sav taj višak mora nekuda da ode, najčešće kroz urin. U proseku, bubrezi filtriraju 200 litara krvi svakog dana preko svog vrlo složenog sistema, te je vrlo bitno obratiti pažnju na izgled urina, jer on pokazuje opšte zdravstveno stanje organizma.

Ovako vode ljubav zaljubljeni muškarci

Seks na početku veze obično je uzbudljiv i drugačiji od onog u prethodnim vezama, ali kada on počine da se zaljubljuje, seks će postati sasvim drugačiji. Evo nekih znakova prema kojima možete zaključiti da se muškarac zaljubljuje.