Život
10.11.2015.
10:21
Mnogi ljudi ujutru uopšte ne osećaju glad, čak im je i muka kad pomisle na hranu.
  • Pera

    11.11.2015 02:51
    Ako ne večeram ne moram ni da doručkujem, a ako večeram umrem do doručka.
  • Boki NS

    10.11.2015 21:50
    Niko nije preskazan za doručak ili ne.
    Ovo je nešto što varira i kod same osobe.
    Dakle, nema "rođenih" sa navikom ili ne, to je izmenjivo kod svakoga!

    Moderne tendencije zanemaruju osobu i bave se potrebama organizma. Svako preterivanje nije dobro, ali je sva šansa da se sme "olabaviti" za doručak. Tad je pogodno pojesto "što duša traži"...naravno, sa naglašenom pažnjom o količini.
    Sva je šansa da ćeš potrošiti ovo tokom dana, pa je najbolje vreme da se dopusti da osoba, ego bude zadovoljen.

    Prenebegava se želja osobe, to je problem.

    Danas kad živimo u "izobilju", to je igra sa pameću. Dakle, ne iz postelje u frižider, već razmisliš, šta ti se jede. Pa posle sat-dva jedeš.
    Nekad je to skupa šunka a nekad pašteta, nekad skupo povrće, nekad jaje, ali moraš poštovati TU želju. A većina ljudi ni ne zna šta bi.

    Lek za to je - gladuj dan - dva, znaćeš! Smanji unos dok ne dođe želja, i počni da uživaš u hrani! Bez obzira koliko košta!

  • gladan

    10.11.2015 11:40
    Ja sam gladan kao vuk svako jutro. Covek treba samo da se navikne na to da doruckuje.
  • 10.11.2015 11:23
    Mleko i mlecni proizvodi nisu zdravi. Izazivaju dijabetes, osteporozu, probleme sa varenjem, a sve zbog kazeomorfina u mleku koji izaziva zavisnost.
    http://youtu.be/GzS8p727gvM

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna