Život
25.04.2011.
20:31
U celoj Srbiji se svake godine prekine toliko trudnoća koliko je stanovnika u Užicu ili Valjevu. Najveći broj žena prekida trudnoću u dobi od 25. do 33. godine života.
  • 27.04.2011 06:51
    Ionako nas je previše i samo uništavamo planetu. Ko želi da bude roditelj, bolje da usvoji neko napušteno dete, jer ta napuštena nisu ništa manje željna toplog doma i brige onih koji su zaista u stanju da budu roditelji, a ne samo da naprave decu. Na stranu sramotne cifre o abortusima u Srbiji jer se muškarci stide da kupe ili ne vole da koriste kondom, što isto važi i za žene i pilule.
  • B

    26.04.2011 13:05
    Sticaj loših okolnosti
    Bebe u današnjoj Srbiji nemaju sreće.
    Liberalni kapitalizam koji nam se nameće zatire svaku solidarnost i empatiju, uzdiže se novac i nezavisnost; a i pre smo bili dosta samoživi.
    Žene ne žele da u svoj životni plan u građuju podizanje dece, deca im narušavaju lepotu koja je postala svojevrsni kult, a poslodavci i država im ne pomažu, naprotiv, dok je pravoslavna vera tolerantna prema abortusima.
    Porodice koje mogu da dobro žive od jedne plate (1000EUR ili više) imaju decu, ostali teško.
  • ricci

    26.04.2011 06:30
    pravdanje plate
    Valjevski direktor El. distribucije u tri interviua datih lokal. medijima za zadnjih 15-tak kaze da u Kolubarskom okrugu 15000 ima nultu potrosnju i da jos toliko trosi do 350kw.Tipicna zloupotreba statistike u promopciji drzavne otimacine od sopstvenih gradjana.Naime u zadnjih 10god.u Srbiji je 400.000 ljudi manje, u 2009-toj je manje za 30.000.da negovorimo koliko je u toj nakaradnoj statistici ima baba i deda koji od el.uredjaja imaju jednu sijalicu i tranzistor.Puno vikendica zvrji zakljucano jer oni koji su je zidali odavno nisu zivi,a deca i unuci su naseljeni od Austrije do Novog Zelanda.Ali debeli direktor,mora da opravda platu od 200.000din.Posle ovakvih istupa "GMAZOVA"nastalih na krilima IDEOLOGIJE LIBERALNOG BANDITIZMA,netreba ocekivati povacanje nataliteta.
  • Dr Petrović

    26.04.2011 04:24
    Loša politika i uslovi života...
    ...politikantski mentalni ispirači mozgova, stranački lideri, turbo-folk i druge falš institucije, drže cev na glavi Srbije.
    Sa jedne strane, iz Srbije se iselila ( sa daljom tendencijom ) mladost, sa druge strane bela kuga kosi, a sa treće strane političari lažu kad zinu i kradu i ono što još ni ne postoji ( zadužuju nam pokolenja bespotrebnim kreditima ).
    Najveće ubice ovog naroda, oni kojima na dušu ide i svaki taj abortus, jesu političari.

    Najcrnji talog ljudske duše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna