Život
30.11.2012.
14:55
Cirih u Švajcarskoj napraviće seriju posebnih "kutija za seks" od sledećeg avgusta, koje će pružati sklonište od pogleda prostitutkama i njihovim klijentima - ljubiteljima seksa u autu.
  • Jerry Stevens (USA)

    04.12.2012 22:41
    Prostitucija je skola.
    Prostitucija je skola koja uci mlade i starije muskarce da se osecaju psihicki jakim i da je seks normalna stvar stvoren da muskarac i zena uzivaju i pomognu jedan drugome,u drzavi Nevada (USA) prostitucija je Biznis legalan gde zene pomazu muskarcima psihicki i fizicki,te su zene pod controlom lekara pregled jednom nedeljno.
  • Jerry Stevens (USA)

    04.12.2012 22:18
    Legalna Prostitucija je skola.
    U federalnoj drzavi Nevadi USA prostitucija je legalna i radi kao zdravstvene klinike.Prostitutke su profesionalne zene koje idu na pregled kod lekara jednom nedeljno,tako da imaju dozvolu za njihov biznis,ovde se prostitucija ne odvija u kutijama nego u vlo lepim i uredjenim prostorijama kao klinike ili bolnice,gde profesionalne zene pomazu mladim i starijim muskarcima da se zadovolje i da osecaju seks kao lepo prirodno uzivanje,isto tako mnogi muskarci a i zene neznaju puno o seksu i tako pate psihicki ceo zivot,zato na zapadu zene igraju vrlo vaznu ulogu da okrenu mlade ljude za interese svoje zemlje i naroda.
    Nemice su najjace u tome za njih seks je psihicki zanat da pridobiju muskarce za interese svoje zemlje i naroda,zato zapadne zemlje su naprednije od mnogih drugih,ali u Aziji Kineskinje,Japanke,Ruskinje,Vijetnamke i druge su vrlo spremne da sa sekson pobede protivnike,dok u Srbiji,Balkanu,kod Arapa i druga mesta to je nazadno i zato te drzave pate.
  • panonius

    30.11.2012 20:57
    dekadencija
    Da li tamo živi stoka što se pari u kutijama ? Daj malo adrenalina iskonskog , osvajaj žene na svoj šarm ako si sposoban !!! Nosi kutiju kući !
  • 30.11.2012 19:52
    Kazanova se bori sa prostitucijom.
    Zanimljivo...
  • Steva

    30.11.2012 18:19
    Ovi Švajcarci rade ozbiljno na "problemu"!Za vreme pauze,pravac "garaža",a ne Kamenjar /špic prema Ribarcu/.
  • Ivan

    30.11.2012 16:46
    Bravo
    Svajcarska je obecana zemlja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna