Cirih instalira "kutije za seks"

Cirih u Švajcarskoj napraviće seriju posebnih "kutija za seks" od sledećeg avgusta, koje će pružati sklonište od pogleda prostitutkama i njihovim klijentima - ljubiteljima seksa u autu.
Cirih u Švajcarskoj napraviće seriju posebnih "kutija za seks" od sledećeg avgusta, koje će pružati sklonište od pogleda prostitutkama i njihovim klijentima - ljubiteljima seksa u autu.

Ove "kutije" podsećaju na garaže i dovoljno su velike da se u njih parkira automobil. Biće dovoljno mesta za 30 prostitutki i njihovih "mušterija".

Prostitucija je legalna u Švajcarskoj, ali zvaničnici Ciriha bore se da stave pod kontrolu kriminal i nasilje koji se vezuju za "najstariji zanat na svetu".

"Ne možemo se otarasiti prostitucije, pa moramo naučiti kako da je kontrolišemo”, kaže tamošnji predstavnik policije za odnose s javnošću Rero Kazanova.

Jedna od motivacija za ovakav poduhvat bila je činjenica da su se mnogi građani bunili što prostitutke svoje usluge nude na ulicama. Ovako će prostitutke čekati svoju klijentelu svaka pored svoje "kutije za seks". Tako će uštedeti vreme koje bi provele u prevozu i potencijalno efikasnije raditi svoj posao.

Svaka od žena koje će raditi u "kutijama" moraće da ima medicinsku potvrdu i osiguranje, kao i plaćenu taksu za licencu. Uz to, svake radne noći, moraće da ubace po pet švajcarskih franaka u mašinu za beleženje početka radnog vremena.

Građani su na nacionalnom referendumu dali "zeleno svetlo" za pravljenje kutija prošlog marta, a instalacija istih odobrena je u gradskoj skupštini ove nedelje.

  • Jerry Stevens (USA)

    04.12.2012 22:41
    Prostitucija je skola.
    Prostitucija je skola koja uci mlade i starije muskarce da se osecaju psihicki jakim i da je seks normalna stvar stvoren da muskarac i zena uzivaju i pomognu jedan drugome,u drzavi Nevada (USA) prostitucija je Biznis legalan gde zene pomazu muskarcima psihicki i fizicki,te su zene pod controlom lekara pregled jednom nedeljno.
  • Jerry Stevens (USA)

    04.12.2012 22:18
    Legalna Prostitucija je skola.
    U federalnoj drzavi Nevadi USA prostitucija je legalna i radi kao zdravstvene klinike.Prostitutke su profesionalne zene koje idu na pregled kod lekara jednom nedeljno,tako da imaju dozvolu za njihov biznis,ovde se prostitucija ne odvija u kutijama nego u vlo lepim i uredjenim prostorijama kao klinike ili bolnice,gde profesionalne zene pomazu mladim i starijim muskarcima da se zadovolje i da osecaju seks kao lepo prirodno uzivanje,isto tako mnogi muskarci a i zene neznaju puno o seksu i tako pate psihicki ceo zivot,zato na zapadu zene igraju vrlo vaznu ulogu da okrenu mlade ljude za interese svoje zemlje i naroda.
    Nemice su najjace u tome za njih seks je psihicki zanat da pridobiju muskarce za interese svoje zemlje i naroda,zato zapadne zemlje su naprednije od mnogih drugih,ali u Aziji Kineskinje,Japanke,Ruskinje,Vijetnamke i druge su vrlo spremne da sa sekson pobede protivnike,dok u Srbiji,Balkanu,kod Arapa i druga mesta to je nazadno i zato te drzave pate.
  • panonius

    30.11.2012 20:57
    dekadencija
    Da li tamo živi stoka što se pari u kutijama ? Daj malo adrenalina iskonskog , osvajaj žene na svoj šarm ako si sposoban !!! Nosi kutiju kući !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.