Život
16.03.2013.
13:29
Prema istraživanju Svetskog ekonomskog foruma (WEF) kojim je obuhvaćeno 140 zemalja, Srbija je zauzela 87. mesto po gostoljubivosti prema turistima iz inostranstva.
  • Steva

    18.03.2013 13:30
    da li je normalno .....
    Eto prilike,da se "ispljuje" zemlja, u kojoj smo rođeni.Bez obzira na patriote,i "one druge",meni je moja domovina,SVE NAJBOLJE!Kamo lepe sreće,kada bi svi,koji u njoj živimo,mislili o njoj pozitivno.Ne gledamo svi istim očima.Svi koji misle da boljitka ne može biti,sa srećom,neka potraže bolje.Ja neću da probam "idealan život u razvijenom svetu".
  • neusatzer

    17.03.2013 11:52
    Pre nekih pet godina otišao sam u Bizovačke toplice(nalazi se u Hrvatskoj, pored Osijeka). Pošto dugo nisam putovao u inostranstvo, a naročito u Hrvatsku, otišao sam tamo prepun predrasuda kojim su me delimično naši mediji "napunili". Međutim za ono veme koje sam tamo proveo, nisam doživeo nikakvu neprijatnost, čak naprotiv za sve što mi je trebalo nisam čekao dugo. Ali zato kada sam se vratio u Srbiju(preko Bačke Palanke), ušao sam u prvu benzinsku pumpu(NAP-ovu) da kupim nešto, a u njoj su prodavac i neki njegov prijetelj bistrili svetsku politiku, kada sam pitao prodavca da li ima to što treba da kupim, on mi je odgovorio da "sačeka da završi sa prethodom mušterijom" - naravno nisam sačekao.
  • Pop

    16.03.2013 17:06
    Ne znam kako iko ko je ikad bio u Slovackoj moze da kaze da su Slovaci negostoljubivi?!
    Divan narod.
    Toliko o ovom istrazivanju.
  • 16.03.2013 16:50
    U Srbiji zivi narod koji je

    pun sebe i svoje gluposti
    narod koji ne vidi dalje od nosa
    narod koji ce biti glada,bolestana, al zato VELIKI PATRIOTA,
    pogotovo politicari koji k..du sto god se u..asti moze


  • zoki ns

    16.03.2013 14:10
    istinito!
    Tacno tako! Ovo odgovara istini. Oduvek sam se cudio odakle taj nas stav da smo najljubazniji, kada su nam ljudi uvek namrgodjeni i samo gledaju kako ce odrati strance. Cast izuzecima naravno.
  • maja

    16.03.2013 13:54
    Ma mi smo najstariji , nebeski narod. Mi smo najpametni, nase su devojke najlepse, nase je g**** mirisljavo, samo kad je nase.
    Pogresno ispoljavamo patriotizam vec decenijama gajeci sujetu i nerad, gajeci trutove i beskicmenjake. Jadni smo, sve u svemu, izgleda zasluzeno!
  • ZoranNS

    16.03.2013 13:54
    Nismo gostoljubivi ali smo
    Nismo gostoljubivi ali smo nebeski narod i kao takvi možemo kako hoćemo.
  • Marko

    16.03.2013 13:33
    Usta moja hvalite me
    Pa naravno da nisu. Svako ko je malo proputovao zna da su to samo narcisoidna preterivanja. U poređenju sa nekim drugim zemljama mi ni izbliza nismo gostoljubivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna