Život
05.08.2013.
09:39
Pritvorenici Haškog tribunala mogu svakodnevno da se bave sportom, nabavljaju namirnice sa Balkana i kuvaju ako ne žele da jedu zatvorsku hranu, gledaju TV programe iz bivše Jugoslavije, komuniciraju sa porodicom i primaju posete češće nego zatvorenici u nacionalnim kaznenim institucijama, izjavio je za Radio Slobodna Evropa upravnik pritvorske jedinice Međunarodnog suda Frejzer Gilmor.
  • Steva-NS

    05.08.2013 11:42
    Prema opisu novinara-istraživača,toliko je dobar boravak u Hagu,da će doći do opšte najezde!Ispada da je g.din Šešelj to znao,pa se sam prijavio.Znali su još mnogi (naši) za kvalitet življenja u Haškom kazamatu,pa se potrudili da napakuju potencijalnim korisnicima dobra.Jedino,što činjenje ide na reviziju kod naroda,a Sud je Božiji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna