Život
11.01.2015.
21:46
Biti 'single' u današnjem svetu nekima je veliki izazov. Međutim, kako vreme leti, izazov je sve manji.
  • 12.01.2015 17:21
    Slušajte, postoje slobodne osobe koje su to svojom voljom (same obezbede taj status) i osobe koje su voljom druge osobe postale slobodne. Obraćajte se ovoj drugoj grupi, pošto mi iz prve znamo to i bez vas.Da nam je loše samima valjda bi se udružili sa nekim.
    Bilo bi bolje da se više potenciraju teme o lošim odnosima u brakovima, ali ne prevodi sa stranih medija, već nešto direktno vezano za Srbiju.
  • Krcko

    12.01.2015 08:13
    Single forever
    Najbitnije je ne robovati nicemu i nikome, pogotovo ako je bez smisla. A brak i veze zasnovane na kojekakvim ogranicenjima, moranjima i prinudama su smrt za svakog noramalnog muskarca i zenu. Ubijaju slobodu, ljubav, seks, kreativnost.

    "Brak je jedna divna institucija. Ali, ko jos zeli da zivi u instituciji?" Gruco Marks

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna