FTN upisao rekordan broj studenata u Srbiji

Fakultet tehničkih nauka upisao je ove školske godine rekordan broj brucoša u Srbiji.
Fakultet tehničkih nauka upisao je ove školske godine rekordan broj brucoša u Srbiji.

Čak 2.131 srednjoškolac opredelio se da studije nastavi na ovom novosadskom fakultetu koji u svom sastavu ima 13 departmana.

- Jedina vrednost koja se čoveku ne može oduzeti je znanje koje nosi, a koje izaziva poštovanje i prirodni status u društvu i upotpunjava ličnost koja zaslužuje da gradi budućnost svog naroda. Dobro došli u našu kuću u kojoj delimo znanje, rukovodeći se istinom da se jedino ono deljenjem uvećava - poručio je budućim studentim dekan FTN-a Rade Doroslovački.

Svečani prijem studenata prve godine je u subotu 20. septembra od 8.30 do 13 časova u amfiteatru "Nikola Tesla". Njih će pozdraviti dekan i direktori departmana, a upoznaće se i sa onim što ih čeka, tj. nastavnim planom i programom.

  • 18.09.2014 11:26
    Najbolji fakultet u Srbiji, a i šire! Posla ima, ako se trudite i volite ono što studirate, verujte mi na reč. :)
  • Anonimus

    18.09.2014 09:32
    Konacno nesto pozitivno!
  • 18.09.2014 09:30
    Posao
    Ne znam na osnovu kojih potreba, kada rekordno nema posla za dosta vaših departmana. A imate pojedine rekordno užasne sklopove profesor-asistent.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti