Silvija Križan i Aron Balaž najbolji glumci u Vojvodini

Silvija Križan i Aron Balaž našli su se u društvu najboljih glumaca po odluci žirija 65. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine, upravo završenog u Kikindi.

Silvija Križan i Aron Balaž našli su se u društvu najboljih glumaca po odluci žirija 65. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine, upravo završenog u Kikindi.

Novosadsko pozorište na ovom festivalu izvelo je predstavu "Ban Bank" u režiji Andraša Urbana. U žiriju su bili: pisac Uglješa Šajtinac, novinar Teofil Pančić i pozorišni kritičar Igor Burić koji je bio predsednik žirija.

Predstava "Ban Bank" na repertoaru Novosadskog pozorišta ponovo je 28. aprila, od 19 sati.

Ljubav i interes, mržnja i strast, lično i kolektivno, odanost i izdaja, ma država ili ljubav, pitanje je sad? I zašto uvek strada ono lično, pojedinačno, privatno, najintimnije? Je li mi domovina tamo gde mi je interes, ko sam uopšte ja, koje je moje "ja", postojim li kao "ja" ili isključivo kao "mi", samo su neka od pitanja koja ansambl Novosadskog pozorišta/Ujvideki sinhaz otvara predstavom "Ban Bank" i pri tome ne štedi nikoga...

Karta za kolektivne posete je 200 dinara, grupu čini najmanje pet gledalaca, pojedinačna karta je 400, za đake i penzionere 300 dinara. Karte se mogu rezervisati preko pozorišnog sajta ili na mail

  • ovaj

    27.04.2015 07:16
    paor
    puca od vojvodjanskog rodoljublja,ali iz zavistiG
  • 26.04.2015 16:49
    Botino koji se predstavljaš kao paor - leči glavu, nije ti dobro.
  • Paor

    26.04.2015 13:30
    ?
    Hi, hi, hi, pozorišni glumci u Vojvodini?
    Koga vi zamajavate?
    Ovde ne postoji ni jedno valjano pozorište sa domaćom produkcijom, a jedini koji pune sale su ovi što gostuju iz BG-a, ili amateri iz predstave "Državni posao".
    I ti amateri su bolji od svih vas (kvazi)glumaca u Vojvodini ...i to onako zajedno.

    Morate skapirati, da nije dovoljno da se nazvate glumcima, već da morate i da znate da glumite.
    Pogledajte kako ovi "Monti Pajtićevci" iz DS-a dobro glume.
    Opljačkali su celu Vojvodinu i samo se prave blesavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti