Uskoro semafor kod Doma zdravlja na Novom naselju

Ispred Doma zdravlja na Novom naselju uskoro će biti postavljen semafor, koji će olakšati prelaz preko Bulevara Slobodana Jovanovića, saznaje 021.rs.

Ispred Doma zdravlja na Novom naselju uskoro će biti postavljen semafor, koji će olakšati prelaz preko Bulevara Slobodana Jovanovića, saznaje 021.rs.

Planirano je i da se prilikom postavljanja semafora postavi i zvučna oprema koja olakšava prelazak slepim i slabovidim osobama, kao i brojčani displej za pešake.

Zavod za izgradnju grada takođe planira da se u okviru radova na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i ulice Branislava Borote napravi razdelno ostrvo, kako bi se dodatno osigurao prelazak pešaka, i onemogućilo da vozila i pored postojanja duple linije nepropisno skreću.

Tender za izbor izvođača radova je u toku i ZIG bi početkom septembra trebalo da odabere najpovoljniju ponudu. Ukoliko tender bude uspešno sproveden, za očekivati je da najkasnije kraja godine na ovom mestu proradi semafor.

  • Lexv

    10.08.2015 22:56
    Tako je, posadite na sve pesacke prelaze i raskrsnice semafore i napunite dzepove svojih pajtosa koji iste i proizvode i postavljaju. Saobracaj u Novom Sadu je sahranjen jos otkako su postavljeni semafori kod Vremeplova, u Hadzi Ruvimovoj na svakih 30 metara, u Kisackoj na svakih 50 metara itd...
    Svaki dan prelazim na ovom bulevaru pesacki i nikada, ali nikada nisam imao problema da u razumom roku predjem pesacki. Sem toga, tu bas i nema puno saobracaja i pesaci (ako ih kola bas i ne propuste) mogu sa sacekaju 5 sekundi.
  • 10.08.2015 17:19
    sami ste trazili
    semafor se nepostavlja zbog mafije vec peticije gradjana, imace dugme za pesake ajd prvo malo razmislite pre komentara il zamolite nekog da vam procita tekst
  • 10.08.2015 17:17
    sad je gore
    iskreno sad se vise plasim na pesackom neg pre najmanje 20 puta mi je ove godine neko na pesackom stao a iz druge trake prozujao, lakse mi je da ih sacekam da prodju neg da skupljam kosti po asvaltu mojoj zeni prebi nogu na pesackom na futoskoj lik iz druge trake jbg dok se nenaucimo redu bolje semafor

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti