Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Tipsarević predao meč Đokoviću

U jednom od najinteresantnijih mečeva godine i možda najuzbudljivijem duelu dvojice srpskih tenisera ikada odigranom, Janko Tipsarević je predao meč Novaku Đokoviću kod rezultata 7:6, 6:7, 6:0 i 3:0 za vodećeg svetskog igrača.

Pomerena finala US opena

Finalni meč na muškom turniru Otvorenog prvenstva SAD u tenisu biće odigran u ponedeljak popodne, umesto u nedelju, zbog loših vremenskih uslova, saopštila je Američka teniska federacija.

Meč Janka i Novaka oko 21 čas

Novak Đoković i Janko Tipsarević trebalo bi da svoj četvrtfinalni meč na US openu odigraju u četvrtak, ne pre 21h po srednjeevropskom vremenu, ako za to budu postojali dobri vremenski uslovi.

Kiša pomerila mečeve Novaka i Janka

Najave meteorologa da će u Njujorku i u sredu biti nestabilno vreme su se, za sada, obistinile. Ipak, oko 12.30 po lokalnom vremenu, padavine su (privremeno) prestale, pa je počeo program.

Nova tri boda Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Beogradu selekciju Farskih Ostrva sa 3:1, u utakmici Grupe C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Mladi ubedljivi protiv Farskih Ostrva

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobedu u Grupi 4 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2013. godine u Izraelu, pošto je u Užicu sa 5:1 pobedila selekciju Farskih Ostrva.

Raduljica u Partizanu

Član turskog Efesa Miroslav Raduljica igraće ove sezone na pozajmici u redovima Partizana, potvrdio je danas beogradski klub.

Srbija dočekuje Farska Ostrva

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20.30 na stadionu Partizana dočekuje Farska Ostrva u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Ispali Zimonjić i Ljodra

Treći nosioci u dubl konkurenciji Nenad Zimonjić i Mikael Ljodra poraženi su u trećem kolu US opena od kombinacije David Marero/Andreas Sepi.