Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Đoković i Nalbandijan prvi na terenu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i David Nalbandijan otvoriće polufinale Dejvis kupa između selekcija Srbije i Argentine, odlučeno je danas žrebom u Beogradskoj areni.

Đoković sigurno igra protiv Argentine

Selektor muške teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović potvrdio je da će najbolji svetski igrač Novak Đoković igrati protiv Argentine u polufinalu Dejvis kupa, od 16. do 18. septembra u Beogradu.

Milan uzeo bod na Nou Kampu

U derbi susretu prvog dana ovogodišnje Lige šampiona, aktuelni šampion Barselona i Milan odigrali su 2:2, a bod Milanezima doneo je Silva u sudijskoj nadoknadi.

Đoković osvojio i US Open

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je i treći gren slem ove godine pobedivši u finalu US Opena Rafaela Nadala sa 3:1 (6:2, 6:4, 6:7 i 6:1).  

Đoković i Nadal za titulu od 22 časa

Novak Đoković i Rafael Nadal igraće finale US opena u ponedeljak od 22 časa po srednjeevropskom vremenu, saopštili su organizatori poslednjeg Gren slem turnira u ovoj godini.

Stosur osvojila US open

Australijska teniserka Samanta Stosur trijumfovala je na US openu pošto je u finalu savladala Amerikanku Serenu Vilijams sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3.