Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Raduljica u Partizanu

Član turskog Efesa Miroslav Raduljica igraće ove sezone na pozajmici u redovima Partizana, potvrdio je danas beogradski klub.

Srbija dočekuje Farska Ostrva

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20.30 na stadionu Partizana dočekuje Farska Ostrva u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Ispali Zimonjić i Ljodra

Treći nosioci u dubl konkurenciji Nenad Zimonjić i Mikael Ljodra poraženi su u trećem kolu US opena od kombinacije David Marero/Andreas Sepi.

Prekida se štrajk italijanskih fudbalera

Štrajk fudbalera italijanske Serije A biće okončan danas, pošto su predstavnici sindikata igrača i Lige postigli dogovor o novom kolektivnom ugovoru, koji će važiti do kraja sezone.

Mladi vaterpolisti prvaci sveta

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je titulu prvaka sveta, pošto je u finalu u Volosu u Grčkoj pobedila selekciju Španije rezultatom 9:6 (2:0, 2:2, 3:3, 2:1).

Nadal pao u nesvest

Sat vremena posle pobede nad Davidom Nalbandijanom (3:0) u 3. kolu US Opena, drugi teniser sveta Rafael Nadal stigao je na konferenciju za novinare da bi se samo nekoliko trenutaka kasnije spustio na pod.

Košarkaši dobili Nemce i prošli dalje

Košarkaška reprezentacija Srbije je ostvarila i četvrtu pobedu na Evropskom prvenstvu, a trijumf od 75:64 protiv Nemačke ne samo da je potvrdio plasman u drugu fazu već i sigurna dva boda.

Srbija danas protiv Nemačke

Košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju od 20 časova igra meč četvrtog kola grupe B protiv Nemačke na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

Još jedna pobeda Đokovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je rano jutros Rusa Nikolaja Davidenka rezultatom 3:0 u setovima (6:3, 6:4, 6:2 ) u trećem kolu Otvorenog prvenstva SAD u tenisu.

Jelena eliminisana

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković izgubila je u 3. kolu US Opena od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove sa 6:4, 6:4.

Zimonjić i Lodra u trećem kolu

Srpski teniser Nenad Zimonjić u paru sa Mikaelom Lodrom iz Francuske plasirao se u treće kolo Ju-Es Opena nakon pobede nad Nikolasom Almagrom i Maksimom Gonzalesom od 2:0 (6:3, 6:4).

Filipović diskvalifikovan

Nenad Filipović ostao je danas bez plasmana u hodanju na 50 kilometara na Prvenstvu sveta u Daeguu, pošto je tokom trke diskvalifikovan.