Kiša pomerila mečeve Novaka i Janka

Najave meteorologa da će u Njujorku i u sredu biti nestabilno vreme su se, za sada, obistinile. Ipak, oko 12.30 po lokalnom vremenu, padavine su (privremeno) prestale, pa je počeo program.
Najave meteorologa da će u Njujorku i u sredu biti nestabilno vreme su se, za sada, obistinile. Ipak, oko 12.30 po lokalnom vremenu, padavine su (privremeno) prestale, pa je počeo program.

Organizatori US opena su na zvaničnom sajtu preneli da meteorolozi danas očekuju povremenu kišu i moguće "suve" periode tokom popodneva, koji im ulivaju nadu da bi mečevi mogli biti odigrani. "Nastavićemo da pratimo vremenske prilike i učinićemo sve da zakazani mečevi budu danas odigrani", piše na sajtu US opena.

Kiša je, za sada, pomerila program za oko sat i po vremena. Meč osmine finala između (2) Rafaela Nadala i Žila Milera trebalo je da počne u 11 časova po lokalnom vremenu, ali su Španac i Luksemburžanin izašli na teren oko 12.30.

S obzirom na to da će duel četvrtfinala između (1) Novaka Đokovića i (20) Janka Tipsarevića početi kada Nadal i Miler završe na "Artur Ešu", sasvim je jasno da svesrpski okršaj neće početi oko 19 časova kako je najavljeno, već oko 20.30 i to pod dva uslova: da Nadal bude ubedljiv i da u međuvremenu ne počne ponovo kiša da pada.

Organizatori turnira u Njujorku se već dva dana bore sa kišom na terenima Flešing Medouza, pošto su svi mečevi koji su bili na rasporedu u utorak pomereni zbog jake kiše i nevremena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.