Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Omladinci Srbije u polufinalu EP

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Rumuniji nakon što je u poslednjem meču grupne faze odigrala 1:1 sa Belgijom.

Srbija u 2. šeširu žreba kvalifikacija za SP

Fudbalska reprezentacija Srbije naći će se u drugom od šest šešira evropske zone žreba kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, saopšteno je danas na sajtu Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Silađi bez finala

Reprezentativac Srbije u plivanju Čaba Silađi nije uspeo da se plasira u finale discipline 50 metara prsno na prvenstvu sveta u Šangaju, pošto je danas u polufinalu zauzeo 16. mesto.

Zvezda u četvrtak gostuje Ventspilsu

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki uoči prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope izjavio je da je njegov tim mnogo kvalitetniji od Ventspilsa i da u Letoniji očekuje dobar rezultat, odnosno pobedu.

Urugvaj osvojio Kopa Amerike

Fudbaleri Urugvaja trijumfovali su na ovogodišnjem takmičenju Kopa Amerike, pošto su u finalnom susretu odigranom u Buenos Ajresu savladali Paragvaj sa 3:0.

Butorović se povlači?

Prvi čovek fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović uskoro bi mogao da napusti tu funkciju, prenosi "Sportski žurnal".

Lenđer i Čavić u polufinalu

Srpski plivači Ivan Lenđer i Milorad Čavić plasirali su se noćas u polufinale Svetskog prvenstva u Šangaju, u disciplini 50 metara leptir stilom.

Plivačima pozlilo zbog pretople vode

Bugarski plivač Petar Stojčev i Brazilka Ana Marsela Kunja osvojili su zlatne medalje u trci na 25 kilometara na prvenstvu sveta u Šangaju, koja je zbog izuzetno visoke temperature vode bila na ivici regularnosti.

Zvezda protiv Ventspilsa, Rad ispao

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ventspilsa iz Letonije, koji je u revanšu 2. runde ponovo pobedio beloruski Šahtjor s 3:2.