Naslovna
25.07.2011.
06:28 > 06:17
UO FK Vojvodina nije sinoć raspravljao o smeni trenera Ljubomira Ristovskog ni o ostavci predsednika kluba Ratka Butorovića.
  • Ljuba

    26.07.2011 07:11
    Beograd
    NIKAKVA SMENA OVO JE SUPER ZA BEOGRAD,DOK SU OVI TU OD VOJVODINE NEMA NIŠTA,OPASNIJI SU RAD I OFK...
  • cure

    25.07.2011 19:05
    pod
    hitno privatizovati klub i oterati ove lesinare,isto je i sa novim sadom...oteraj igore ovaj olos crnogorski iz novog sada,videces pola posla ces uraditi
  • e, bas necu

    25.07.2011 17:09
    Ne treba da ih smene vec motkom da ih izjure! I to onom da ne lajem kojom! Sram ih bilo sve! Moj muz i sin su za rodjendan (svaki svoj) pozeleli godisnju kartu! I poklonim ja i sinu i muzu kartu i oni puna srca odose na utakmicu u cetvrtak...A vratili se... Nije mi zao sto sam kupila karte, stvarno nije ali to razocarenje...
  • Partizanovac

    25.07.2011 16:25
    @Qwerty - Otići ćeš
    Mogu li ja da zivim u Novom Sadu, a da navijam za Partizan? I uz to da pozelim da Vojvodina bude stabilan i jak fudbalski klub?
    Pri tome da i vi tako kurazni i jaki konacno doprinesete obnovi ugleda tog kluba, a ne da se samo kocoperite.
    I ne zaboravite: Vaznije je znati nego imati.
  • рфкнс

    25.07.2011 14:17
    И Родија и Бату послати у вражију матер...
  • Petar

    25.07.2011 13:51
    Pa normalno.....
    ....kad rezultati stoje iza njih! ;-)
  • Cuce

    25.07.2011 13:33
    Cuce
    Ja sam juce napisao da je to laz,ali vi niste hteli da objavite moj komentar! danas necu nista da komentarisem,vec samo da vas opomenem,da dobro pogledate ovu sliku i likove na njoj,pa ce vam sve bitijasno! Ko razume,shvatice!
  • VELE

    25.07.2011 13:32
    smena
    Dovedite Cerovića oni se smenjuju po ovim seoskim klubovima ,pa mogu i u ovom našem ništa manje seljačkom!
  • qwerty

    25.07.2011 13:15
    Otići ćeš
    Otići ćeš sve trčeći, ovako ili onako a ti što se potpisuješ kao partizanovac idi u svoj bg imaš i ti tamo posla sa tvojim mafijašima, ubicama i narko dilerima.VOJVODINA ĆE PREŽIVETI!
  • Liman FCV

    25.07.2011 13:14
    Tišina
    Alo grobarčiću, bolje idi liži bulje po beogradu, nego što nas ovde smaraš... Priča se da Alcatraz nije zadovoljan brojnošću i kešom koji stiže iz Novog Sada. Šta radite, kučići? Hoćete da nam obrukate grad? :) Nego brzo pet dojava u bg, pare od mora ponesi da okrećeš ture po splavovima, koristi njihov akcenat i pljuj po svom klubu i gradu, i za koju hiljadu godina ćeš postati navijač. Sitne duše...
  • Partizanovac

    25.07.2011 10:20
    Sta sad?!
    Gde nestadose oni revolucionari od juce i prekjuce?!
  • ...

    25.07.2011 09:40
    ...e bas smo se iznenadili. a jel tako da smo svi poverovali da ce bata da ode?
  • LimanacNS

    25.07.2011 09:32
    To!
    Tako je! Zašto menjati tim koji dobija? Doduše jeste da samo oni dobijaju, a grad i navijači su na gubitku, ali nema veze. Bitno je da neko dobija.
  • Kovilj

    25.07.2011 09:17
    Uprava napolje
    Niste vi krivi za poraz od Vaduza, vi ste krivi za sve dobro i loše što nam se desilo od kada ste u klubu. Nemojte da mislite da je ovo samo jedan običan poraz, ovaj poraz je samo kap koja je prosula čašu. Šta ćemo sa pranjem novca kroz raznorazne hotelske račune, neisplaćivanja igrača i trenera, prodaje igrača pod velom klupske tajne, šta ćemo sa raznoraznim ugrađivanjima u sportsku opremu, a ovamo se kunemo u trensparentnost i poštenje. Šta ćemo sa ne ispunjenim obećanjima, šta ćemo sa tim što nam deca greju klupu menadžerskim igračima koji su kao i vi zalutali u sport, a klinci nam se prodaju za siću, šta ćemo sa pripremama igrača i novog šutiranja iz Splendeda, šta ćemo posle nekog novog Vaduza ili Hajduka sa Liona, šta ćemo sa slizavanjem sa ciganima, šta ćemo sa nekim novim vređanjem klubske legende, a grljenje sa Džombom, šta ćemo sa nekim novim nestalim milionima od prodaje Brkića, Kataia, Tumbasevića, šta ćemo sa stizanjem novca iz Đenove, šta ćemo sa još nekom propuštenom marketinškom prilikom, šta ćemo sa tim što nam stručni, obrazovani i dokazani treneri i sportski randici beže iz omladinske škole ne osvrćući se, jer ne žele sa vama da imaju posla, šta ćemo sa novim promašenim prelaznim rokom, šta ćemo sa novim zajedničkim saopštenjem, šta ćemo sa novim razlazom sa nekim novim "Milinkovićem" koji ostvari sve zacrtane ciljeve, šta ćemo sa rasplakanom decom Vojvodinaškom? Dosta je više laži i prevara, jeftine demagogije.

    Duša nas boli zbog sramote koju ste naneli svim Novosađanima koji vole Vošu. Ostavljate pustoš za sobom, idite, a mi ćemo već nekako počistiti naše dvorište i vratiti klubu dostojanstvo. Sigurno je svako ko dođe bolji, jer gori od vas ne postoje, toliko zlonamernih i narcisoidnih sigurno nema, tu ste šampioni Sveta. Gorak nam je ukus u ustima od pomisli da bi mogli da ostanete makar još jedan jedini dan nakon nedelje, a vama je to običan poraz.

    U jednom ste iskreni, hvala vam što iskreno priznajete da vam Vojvodina nije prioritet, što znači da ste u nju zalutali. Vojvodini su potrebni ljudi od digniteta, profesionalnog autoriteta, znanja i pre svega iskrenosti da klubu daju svoj maksimum. Novi Sad ima mnogo takvih, nije nam potreban predstavnik "Ekološke" Crne Gore.

    Povike Uprava Napolje vam je uputilo 90% navijača na stadionu, a ne šačica kao što tvrdite, koje duša boli zbog sve sramote koje nam nanosite. Predsednik kao recimo i trener, živi svoj mandat tako da je prvi na udaru kritike kada je loše i poslednji u redu za pohvale kada je dobro. Zato ne pitajte nikog šta mislimo o vama, čuli ste šta mislimo i znamo da vam neko čita svaki post i komentar. Već mogu da zamislim kako se i na ovaj podrugljivo smejete (smejali ste se i dečijim suzama), ali ko se zadnji smeje najslađe se smeje.
    IDITE I NE VRAĆAJTE SE VIŠE U NAŠU VOJVODINU.
  • boco

    25.07.2011 07:50
    mali klub
    U izjavama celnika FKV dva puta je izjavljeno kako je Vojvodina veliki klub. Vojvodina je bila veliki klub dok nisu dosli na njeno celo bato i njemu slicni i od tada Vojvodina vise nije veliki klub. Vojvodina je danas MALI klub i treba pod hitno nesto preduzeti da ponovo stane na noge i postane veliki klub, a to sa ovim klovnovima nemoze.
  • TT

    25.07.2011 07:10
    haha
    pa šta ste mislili?
    snup dogov stilista
  • role

    25.07.2011 07:06
    Ala Vas Bato vuče za nos

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna