Naslovna
21.03.2009.
19:19
Fudbaleri Vojvodine zabeležili su prvu prolećnu pobedu, savladavši u Zrenjaninu ekipu Banata sa 1:0. Strelac jedinog gola bio je makedonski reprezentativac Vlatko Grozdanoski.U ostalim mečevima 22. kola Superlige, Vodeći Partizan je pobedio Hajduk sa 3:0, Napredak i Jagodina igrali su 1:1, a isti rezultat zabeležen je i u Čačku, gde je Borac protiv Javora izjednačio u 94. minutu. OFK Beograd je bio bolji od Čukaričkog rezultatom 2:0, dok se u nedelju sastaju Rad i Crvena zvezda.Mečevima 22. kola završava se drugi krug Jelen Superlige, a plasman na kraju ove runde odrediće raspored takmičenja u preostalih 11 kola. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna