Autor: D.Đ.

Naslovna
05.06.2016.
18:14 > 21:01
Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je svoj prvi Rolan Garos pobedivši Endija Mareja rezultatom 3:1, po setovima 3:6, 6:1, 6:2, 6:4.
  • G

    06.06.2016 21:49
    Prethodni komentatori su u pravu i ja Boga molim da mladi Đoković što pre uzme državljanstvo druge zemlje i počne da igra pod njihovim bojama, tek tada će Srbija procvetati.
  • Inspektor Višekruna

    06.06.2016 16:44
    @Danijela
    Kada Marejev otac bude na predizbornom skupu vladajuće sstranke u UK, I bio pominjan u vezi sa javnim nabavkama, priznaću da ste u pravu.
  • Inspektor Višekruna

    06.06.2016 16:13
    @Vasa
    Hvala Vaso!
    Upravo sam na to i mislio.
    @Sima Strahota
    A čiji sam ja bot?
    Demokrata ili naprednjaka?
    Porodica Đoković je obe ove opcije podržala, u trenutku kada su bili na vlasti.
    Inače ja sam se iskreno radovao osvojenom turniru, Znači podržavaš i Miškovića da preko Kipra posluje u Srbiji?
  • ПатриЈот

    06.06.2016 08:52
    васа на апаратима
    Знам и ја пјесму о Васи ЛАДАчком. Сањао недосањан сан и пук`о.
  • Vasa

    06.06.2016 06:05
    Cemu bes na opasku da NDj ne placa porez u Srbiji? Porez treba da placaju svi koji zaradjuju. I Djokovic i botovi, i politicari, radnici, .... Oni koji najvise zaradjuju, treba najvise i da placaju. Nevezano za to sta su dobili, ili nisu, od drzave. Porez nije rata uzetog kredita pa da placas samo ako si uzeo (kredit), a ne placas ako nisi. Ono koji ne misle tako, neka se ne bune zbog lose hrane u Betaniji, ili pak velikim odelenjima u skolama, manjku policije na ulici,... NDj je odlucio da ne placa porez. Nije jedini. Takvih su, krajnje ironicno i iracionalno, "nasi" najpopularni likovi i likuse (sprtisti, estradne zvezde, sponzoruse, zestoki momci, politicari), upravo kod onih koji cmizdre trazeci od drzave pomoc. NDj verovatno ima pravo da porez ne placa u Srbiji. Nisam siguran. Ali je onda njegovo "srbovanje" krajnje cinicno. Svojevoljno se svrstao u grupu onih koji porez ne placaju i ne ispunjavaju obaveze prema svojoj drzavi. Izmedju cestitiki i nepostovanja, odlucujem se za ovo drugo. Cestitace mu onaj koji se najvise kune u budzet. Iskreni, do bola, obojica.
  • Bili Piton

    06.06.2016 04:46
    ?
    Kome bre da placa porez? Ovim lopovima i izdajnicima na vlasti? Pa taj Djokovic je ucinio za Srbiju vise nego svi politicari zajedno u poslednjih 25 godina!!!
  • Danijela

    05.06.2016 23:04
    Zašto bi plaćao porez Srbiji ? Britanija je uložila u talenat Mareja, a Srbija Noletov talenat nije prepoznala !!!
    Dosta para kroz humanitarne akcije ulaže u Srpsko školsvo !! Treba da plaća porez ovim našim lopovima !!! Ziv bio svojoj majci, ocu , braći , jeleni i Stefanu !
  • Dexter

    05.06.2016 22:43
    zlobni ljudi ....
    @Inspektor Višekruna Ne treba nam tvoja radost, pojesce te zloba i zavist. A sta si mu ti, knjigovodja, pa znas gde i koliko poreza placa?
  • Nemanja

    05.06.2016 22:17
    Ne kapiram?
    ...'Ajde još i da skontam Formulu 1 gde isti likovi i automobili i timovi voze RAZLIČITE staze, pa da kažeš ko je koga i gde pobedio...ALI koja je poenta u ovome, isti cirkus likova lupa loptu reketima, ima ukupno tri različite podloge i to je sve... U čemu se razlikuju Rolan Garos, Wimbldon i bilo koji drugi balon/teren za tenis? Koja je glupost umešala prste u sve ovo i koliko treba da budeš retardiran da se ložiš na te njihove kvote i sl?
    Msm, da li ikome na svetu pada na pamet da su ta dvojica mogli da lupaju loptu i na Spensu i da bi isti ishod bio ili ne, nebitno je? Tenis je sport gluplji i od golfa, tamo bar postoje različiti tereni a ovde je razlika u čemu ?
  • ns

    05.06.2016 22:03
    @Inspektor Višekruna
    Sto? Jel bi imao nesto od toga? Eto mozes biti vecno tuzan i ne moras se radovati, znajuci da djovak ima 160 miliona posteno zaradjenih eura, a ti sedis i hejtujes, jer drugo i ne mozes.
  • Sima Strahota

    05.06.2016 21:22
    @ Inspektor Glupokruna = BOT
    A da li ti placas porez na sendvic i crvenu sto si zaradio svojim komentarom?
  • bane

    05.06.2016 21:21
    ..
    a sta ima i da placa porez ovoj truloj drzavi? Da bi drzavni funkcioneri i zaposleni u drzavnim firmama imali vece plate..ma da..neka im placaju oni kojima su omogucili da se obogate tj. pokradu zemlju, raznorazni tajkuni, prevaranti i lopovi..pink i ne pink, miskovici, percevici i ostali..
    Nista drzava nije Novaka zaduzila da bi joj placao porez..na kraju nista nije ni zaradio u ovoj drzavi..mislim, nije nosio gajbe i gajbice..

    Svaka cast majstore na 12-toj tituli..samo tako nastavi, teraj dalje i uzivaj!!!
  • Nole care

    05.06.2016 20:55
    "Napokon " nije dobra reč. Nole je prvi put osvojio Rolan garos, ali Nole nema ni 30 godina.
    Kada bi od političara očekivali 1 promil od onog što očekujemo od Noleta, gde bi nam bio kraj.
  • Nole care

    05.06.2016 20:54
    "Napokon " nije dobra reč. Nole je prvi put osvojio Rolan garos, ali Nole nema ni 30 godina.
    Kada bi od političara očekivali 1 promil od onog što očekujemo od Noleta, gde bi nam bio kraj.
  • B

    05.06.2016 19:12
    Dragi moj Nole,na nekom sam veselju a i nisam više tako mlad pa me sramota i da se derem i da plačem pred ljudima,ali da znaš da večeras kad se vratim kući ima jednu turu od sreće da otplačem! Znam ja sve te priče,te šta ja imam od tvog uspeha,te šta me briga kad ti plaćaš porez drugoj zemlji itd.,ali ti si jedan mnogo dobar i pozitivan čovek koji mi je svakog dana inspiracija u svemu što radim,a usput si i moj zemljak pa mi eto zaigra srce dok pevaš himnu i blistaju ti oči,tako da želim od sveg srca da ti čestitam na ovoj tituli i da ti poželim još sto trofeja i sto godina srećnog života,jer po svemu što radiš i kako se ponašaš ti to i zaslužuješ!Imaću tu ogromnu čast da pričam deci i unucima da sam te uživo gledao prve godine kad si osvojio Rolan Garos,i kad sam ja ovoliko srećan ne mogu ni da zamislim kako se ti sad osećaš! SVAKA ČAST LEGENDO,SVAKA ČAST LJUDINO,SVAKA ČAST MAJSTORE!
  • Inspektor Višekruna

    05.06.2016 19:00
    Porez
    Da plaća porez u Srbiji, radovao bih se mnogo više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna