Četiri najbolja načina za flertovanje

Flert za mnoge devojke predstavlja pravo umeće, zbog čega često osmišljavaju razne taktike kako bi osvojile željenog muškarca.
To ne treba da bude velika "nauka", a postoji svega nekoliko saveta kojih se treba pridržavati.
 
1. Osmeh i pristupačnost
 
Prva stvar koju svaki muškarac primeti na ženi je njen osmeh. Pravi i iskren osmeh bi trebalo da bude dovoljan za slanje dobrog signala. Osmehom se iskazuje zainteresovanost za ono što partner priča. Ponekad pohvala ili lažan osmeh mogu da budu dobri, ali preterivanje nije preporučljivo.
 
2. Komplimenti
 
Kao što svakoj ženi prijaju komplimenti, nije tajna da podjednako prijaju i muškarcima, pogotovo kada su iskreni. Ipak, treba biti umeren kao i u svemu, ukoliko se pohvali nizak momak zbog njegove visine, verovatno će to shvatiti kao ironiju, što može da izazove osećaj neprijatnosti. Ukoliko muškarac deli dosta komplimenata, onda je lepo i uzvratiti ih.
 
3. Kontakt očima
 
Ključ flerta je održavanje kontakta očima. Podiže poverenje kod obe strane. Održavanje kontakta očima treba da bude živahno i propraćeno osmehom na licu.
 
4. Kombinacija žene i devojčice u isto vreme
 
Ovo je obično potez koji osvaja, a vrlo je jednostavan. Slatki parfem na koži i kosi, te lice koje odgovara tenu kože je ono što će privući pažnju muškarca. Takođe, muškarci vole da imaju kontrolu, zbog čega je veoma bitno da im se to omogući, pa makar se radilo samo o prividu.
 
Autor: 021.rs
  • Unuk

    11.03.2016 11:31
    !?
    Počela moja komšinica stara baka da se raspituje za tebe
  • :)

    07.03.2016 19:37
    Ma dajte... Nikakva nauka. Mene moze svaka da ima :-)
    Ne mora uopste da se trudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.