Vulin: Građani najviše žele da se Vučić kandiduje

Ministar Aleksandar Vulin smatra da najveći broj građana Srbije želi da se premijer Aleksandar Vučić kandiduje na predstojećim izborima.

Stara godina, na političkom planu, završena je pričom o predsedničkim izborima i kandidaturama, a tako je počela i 2017. godina.

Iako je premijer Aleksandar Vučić više puta ponovio da mu ne pada na pamet da se kandiduje za predsednika, kao i da će o kandidatu SNS-a razgovarati sa Tomislavom Nikoliće na Sretenje, ministar u Vučićevoj vladi Aleksandar Vulin smatra da najveći broj građana Srbije želi da se premijer kandiduje na predstojećim izborima.

"Ako bi bilo pitanje da li Srbi žele Aleksandra Vučića za svog predsednika, da žele ga. I to je nesporno. Stvar je i njegove odluke, stvar je i drugih političkih pitanja. Nije to samo jedna odluka. To je nešto iz čega proizilazi čitav niz drugih političkih odluka. Odluka gde proizilaze određene značajne promene u funkcionisanju vlade, koalicije, države Srbije, dakle nije jednostavno doneti takvu odluku. Aleksandru Vučiću bi, da je čovek koji posmatra samo sebe, bilo najjednostavnije da donese tu odluku. Da idem na izbore, da pobediću i gotovo! I stvar je završena. Ali on nikada nije bio čovek koji razmišlja samo o sebi, već čovek koji razmišlja o celini Srbije", rekao je Vulin.

  • Mislilac

    02.01.2017 15:44
    Rep
    Ovaj je skroz prolupao otkako je ošišao rep!!!
  • Mile

    02.01.2017 12:28
    Ta nemojte kasti.
  • Grbavica

    02.01.2017 07:38
    Ovaj gradjanin ne zeli da AV bude predsednik! Aj da vidimo koliko nas ima ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija