Uhapšen osumnjičeni za pljačku zlatare "Stefan" u Jevrejskoj

Novosadska policija uhapsila je Zdravka M. (20) iz Valjeva, koji je 4. februara izvršio razbojništvo u zlatari "Stefan" u Jevrejskoj ulici.

Osumnjičeni je uhapšen u Valjevu. Inače, za ovo razbojništvo osumnjičen je i Ognjen F. takođe iz Valjeva, koji je uhapšen pre par sedmica zbog drugih krivičnih dela.

Prilikom pljačke razbojnici su izudarali vlasnika, odnosno njegovog sina i radnicu koja je radila, odnosno vlasnikovu svastiku. Oni su ovu zlataru oštetili oko 700.000 dinara.

Podsetimo, mladić naoružan pištoljem 4. februara opljačkao je zlataru "Stefan" na početku Jevrejske ulice (na platou kod Norka) oko 9:30 časova. On je uleteo u zlataru i pištoljem u glavu udario 47-godišnju radnicu, kao i sina vlasnika (26) koji se nalazio unutra u tom trenutku.

Uzeo je zlato i nakit, koliko je mogao da zgrabi i pobegao u Poštansku ulicu, a mladić krvave glave za njim. Svedoci su tada za 021 rekli da se sve odigralo brzo i da je pljačkaša čekao taksista sa još dvojicom momaka koji su bili u vozilu.

Dok je trčao iz džepa mu je ispao špric sa iglom, sa vidljivim ostacima krvi u špricu. Protrčao je pored radnika mesare Trlić koji su se u tom trenutku nalazili u ulici i potom uleteo u taksi vozilo. Policija je odmah krenula u poteru, presreli su taksi, a mladići su pobegli u okolne ulice.

Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zbrinula povređene. I žena i mladić su krvavih glava prevezeni u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika