Novosadska policija u sredu i četvrtak kontroliše pešake

Saobraćajna policija u sredu i četvrtak, 8. i 9. juna pojačano će kontrolisati prelazak pešaka van pešačkog prelaza, na crveno svetlo ili uz korišćenje mobilnog telefona.

Akciju će sprovoditi saobraćajni policajci i policijski službenici u civilnom odelu, koji će uočene prekršaje dokumentovati pomoću fotografije ili video zapisa, a zatim će legitimisati prekršioca i preduzeti dalje zakonske mere.

Akcija će se odvijati od 10 do 14 časova.

  • bogi

    09.06.2016 20:20
    sramota
    sram Vas bilo, napravite akciju kažnjavanja vozača koji na grbavici ostavljaju kola na ulici gde stignu ali na grbavicu ne smete da uđete
  • Vamonos

    09.06.2016 17:41
    Nasi policajci
    Nasa predana policija kaznjava penzionere kaznama od 5000 rsd. Vecina koji su kaznjeni su bili penzioneri. Policajac Milos Kalicanin kanjava bracni par penzionera svakom po 5000 rsd. Gde je ta ckica pi kad se nesto stvarno treba napraviti. Jbg,najlakse kaznjavati penzice zato sto nisu presli na pesacki. Covek jednostavno uziva dok pise kazne. Imam svedoka pored sebe. Milos Kalicanin super heroj policije:)
  • petar

    09.06.2016 06:41
    Samo Vas molim, da sutite jer kao stranac svaki dan od kuce do centra vidim manijake koji ne postuju ama nikoga. Voze luduju preticu zabijaju se do tebe idu po desnoj BUS traci na pesackom sta je to? KOliko puta sam takve prijavljivao i sta? Cak sam dosao na sud prekrsajni dosao vlasnik auta koji kao nije bio on u autu a nece da kaze ko je bio. Ma sramota, dodjite u Ljubljanu, Graz, Klagenfurt da vidite kako se vozi i postuju pesaci. A nasi gasterbajteri koji dodju sa BEckim tablicama posebno mislite da tako parkiraju i u BEcu? aha malo morgen, da vidis kakve kazne su oduzimanje auta kao u Holandiji. Nisu nemci kulturni jer su Nemci nego su ih mlatarali po novcaniku a i vas treba da se nauce primitivci. Pre neki dan tip luduje sa novim Opelom sa zenom, pretice, oce da me preskoci onda naglo predje u Bus traku i dodje na semaforu crveno pored mene i pitam ga: sta ludujes? Odmah agresija, napad, psovanje, seljanizanim da te kap, a na ogledalu mu visi krizic. I jos preti ali sam se vec oladio od ove Srpske nekulture jer nisu svi takvi svaka cast dobrim soferima Novog Sada a ove bi ja rigorozno kaznjavao. Da o taxisitima ne govorim to je takvo divljastvo. Ma sramite se nista drugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika