Četvoro povređeno u udesima u Novom Sadu, stradali mahom pešaci

Četiri osobe, među kojima su troje pešaci, povređeno je u saobraćajnim nezgodama na ulicama Novog Sada u toku proteklog dana.
Četvoro povređeno u udesima u Novom Sadu, stradali mahom pešaci
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 48-godišnji muškarac povređen je u udesu koji se oko 11:45 časova dogodio na uglu Vršačke i Ulice Adi Endrea. On je zadobio povrede glave i grudnog koša, zbrinut je i prevezen u Urgentni centar.
 
Pešak, 61-godišnji muškarac, lakše je povređen u nezgodi koja se oko 13:25 časova dogodila u Jevrejskoj ulici. Lekarska ekipa zbrinula ga je na licu mesta, konstatujući povrede glave. 
 
Žena stara 60 godina, takođe pešak, zadobila je povrede glave u nezgodi koja se oko 16:30 dogodila na putu za Rumenku, kod Bagladeša. Zbrinuta je i prevezena u Urgentni centar, dodaje dr Bursać.
 
Lakše kontuzione povrede zadobila je 26-godišnja žena u nezgodi koja se oko 18 časova dogodila u Bate Brkića, kod doma starih na Novom naselju. Ova pešakinja je nakon zbrinjavanja prevezena na dalju dijagnostiku. 
  • pešak

    06.12.2017 08:05
    Osvetlite grad
    Dodajte više bandera sa sijalicama. Ove štedkljive daju blažu svetlost nego one pre. Osim toga, po mraku i kiši ni pešaci ne vide gde su linije pešačkog prelaza. Treba koristiti fluorescentne boje za pešačke prelaze bez semafora. I ispred postaviti svetleće znake najave pešačkog prelaza koji trepću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika