Uhapšen jer je lagao da je bio u društvu sa osobama zaraženim virusom korona

Novosadska policija uhapsila je B.S. (35), osumnjičenog za krivično delo izazivanje panike i nereda.
Uhapšen jer je lagao da je bio u društvu sa osobama zaraženim virusom korona
Foto: Pixabay (ilustracija)
Sumnja se da je on, u svom preduzeću, nakon svađe sa kolegom, lažno izjavio da je bio u društvu sa osobama zaraženim korona virusom, što je izazvalo strah i paniku među zaposlenima.
 
B.S. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
  • @ Novica

    16.03.2020 21:26
    Nema ovo nikakve veze sa Gestapom, Udbom, Titom već sa idiotizmom dotičnog. Ono što bi se u neko normalno vreme smatralo glupom šalom, u vreme vanrednog stanja je za robiju. U svakoj državi u kojoj trenutno vlada ovaj virus zatvorili bi ga zbog ovog.
    Pokušaj na primer da u nekom kafiću u Londonu, Berlinu, Valensiji, Napulju, . . . iz zezanja vikneš recimo "Alahu Akbar". Kada te bude pokupila murija ti se onda vadi na Gestapo, Tita, Udbu, Oznu . . .
  • Mrđa

    16.03.2020 20:29
    A kako oni znaju da njegovo društo NEMA korona virus? Jesu li ih testirali?
  • Pozovi 192

    16.03.2020 19:34
    Brat se samoizolovao :-)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika