FOTO: Još tri parka za pse u Novom Sadu

Vlasnici pasa dobili su još tri površine za istrčavanje ljubimaca - u Železničkom parku, u Kisačkoj i na Bulevaru Evrope.
Kako navode u Zelenilu, park kod Železničke stanice površine je 1.556 kvadrata, na uglu Jovana Subotića i Kisačke je oko 900 kvadrata, a park za pse na potezu između Hadži Ruvimove i Kornelija Stankovića zauzima 700 kvadrata.
 
"Od 19 prostora za ovu namenu, Novi Sad u ovom trenutku ima pet uređenih po najvišim standardima, a odmah posle božićnih i novogodišnjih praznika počinju radovi na površini na Bulevaru Patrijarha Pavla", najavljuju u Zelenilu.
 
Novi parkovi za pse ograđeni su 1,3 metara visokom ogradom, a opremljeni rekvizitima, klupama, korpama za otpatke i info-tablama. U preduzeću napominju da su sve pomenute proizvode izradili radnici građevinske operative i stolarske radionice Zelenila.
 
  • Podbarac

    28.12.2016 09:25
    @Nick @Mile @Kaya
    @ Nick - "Držanje pasa u stanovima je zlostavljanje zivotinja!"
    Tako je!
    Ali ko me to objasniti. Sigurno ne onima za koje su Kristijan i Gidra ljudine. Obaška ubistva, pljačke, tuče, silovanja, otimanja, krađe...

    @ Mile - "Grad je pun kerećih govana, parkovi takođe, a od ljudi upljuvan!!!"
    Šta reći - NS grad kulture!
    Ali i politiĆara, Đipova, bizMismena... koje je sramota da se sagnu i počiste. Mada im tragovi ionako smrde nečovještvom...

    @Kaya - "Ima više parkova za pse nego za decu!"
    Kad ima više donacija za kerove nego za decu!
    Nisi valjda mislila da država troši otete pare od naroda - ovo su namenski dobijene pare, pa nešto mora i da se pokaže...

    Srećnija Nova Godina vama ostalima: Vrednim domaćinima i odgovornim komšijama!
    Jer da vas nema, ne bi imao sećanja na to kakav je Novi Sad bio i nadu kakav bi mogao da bude. Tolko.
  • Filip

    27.12.2016 08:53
    @Jugosloven
    Puno sam očekivao od vas, sudeći po niku, ali sam baš razočaran vašim postom. Jugosloveni su vazda bili otvoreni, a iz vas ispadaju naci/dverske frazetine o razmnožavanju.
  • /

    26.12.2016 23:03
    /
    a hoce li i neko klizaliste staviti u neki ood tih parkova

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti