Na jesen drvoredi u "betonskim džunglama"

Nova Detelinara i Grbavica dobiće na jesen nove drvorede, čime će početi ozelenjavanje gradskih naselja koja su usled povećane urbanizacije u poslednjih nekoliko godina praktično ostala bez zelenih površina i drveća.
Nova Detelinara i Grbavica dobiće na jesen nove drvorede, čime će početi ozelenjavanje gradskih naselja koja su usled povećane urbanizacije u poslednjih nekoliko godina praktično ostala bez zelenih površina i drveća. Direktorka JKP "Gradsko zelenilo" Nataša Rašeta kaže za Radio 021 da se na ovome već uveliko radi.

"Naši inženjeri su trenutno na terenu i popisuju svaku moguću lokaciju koja bi mogla da se eventualno ozeleni, tako da ćemo već od jeseni početi da popunjavamo zelenilom svako mesto koje može da se popuni", navodi Rašeta.

Prema njenim rečima, postoji mogućnost postavljanja mobilnih drvoreda, poput onog koji je prošle godine postojao u Miletićevoj ulici. (V.K.)

  • Jasmina NS

    23.06.2011 08:18
    ma kako da ne...
    A jel će to da posade ono drveće koje su proletos sasekli do korena na Bulevaru?...
  • Marko

    15.06.2011 10:04
    Mislim da je urbanističkim planovima propisano da je svako 4. parking mesto u stvari mesto za drvo, tako da ljudi na terenu ne bi trebalo da imaju problema gde locirati drvo. Lepo se izvadi svako 4. parking mesto i posadi drvo. Nista lakse!
  • 14.06.2011 21:20
    Nagradno pitanje
    Ima li pomoci ovoj ulici na fotografiji?
    Sa drvoredom ili bez njega pomoci nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti