Iz slavina tekao mulj

Građane Limana, Bulevara, Petrovaradina i Grbavice ovih dana često je zaticalo neprijatno iznenađenje kada bi odvrtali česme - iz slavine je tekla zamućena, a na momente potpuno crna voda.
Građane Limana, Bulevara, Petrovaradina i Grbavice ovih dana često je zaticalo neprijatno iznenađenje kada bi odvrtali česme - iz slavine je tekla zamućena, a na momente potpuno crna voda.

Kako kažu u "Vodovodu", uzrok zamućenja bio je desetominutni nestanak struje u fabrici vode na Štrandu koji je doveo do poremećaja pritiska u cevima, što je podiglo talog.

Zamućenja vode čine uglavnom naslage mangana, mulja i blata na cevima vodovodne mreže, koje su, kako su ranije naglašavali u ovom preduzeću, neminovnost nastala pojačanom dezinfekcijom sistema.

  • Lilo @ Liga

    09.06.2011 16:51
    Ne ne nije.
    On je tu dosao kao strucnjak za vodovod, inzenjer geografije!
  • liga

    09.06.2011 11:29
    Bjelajac nije kadar LSV niti je član stranke!
  • slana

    09.06.2011 08:44
    centar ima mutnu vodu
    Stanovnici centar isto imaju malo malo pa crnu, mutnu vodu !? Kako je piti, kuvati, higijenisati, prati ves !?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti