Obezbeđen deo sredstava za Doktore klovnove

U humanitarnoj akciji "Poljubac crvenog nosa" koja je u organizaciji medijske kuće "021" održana 14. februara na Spensu i u Radio kafeu, sa ciljem da se pomogne očuvanje projekta "Doktori klovnovi", sakupljeno je dovoljno sredstava da projekat funkcioniše u narednih šest meseci. Akciji se odazvao veliki broj Novosađana koji su kupovinom crvenog nosa iskazali svoju humanost i solidarnost sa bolesnom decom.

JP "Gradsko zelenilo" izdvojilo je 10 posto zarade od prodaje cveća na dan održavanja akcije, kao prilog za očuvanje projekta. Očuvanje projkta pomogli su i pivnica "Gusan", poslastičarnice "Vremeplov" i "Mocart", kafei "Irish Pub", "London Club", "Adresa", "Absolut", "Album", "Hedonist" i "Foxtrot", kao i Srpsko narodno pozorište koji su u svojim objektima, takođe prodavali crvene noseve.

Medijski su akciju podržale B92, Radiotelevizija Vojvodine, RTV Most, televizije Apolo, Kanal 9 i Panonija i dnevne novine Danas, Dnevnik, Građanski, Blic i 24 sata. Svojim učešćem u programu, akciju su pomogli PU "Radosno detinjstvo", Prijatelji dece Novog Sada - pozorištance "Vragolani", Željko Veseljko, bendovi "Šinobusi", "Ringišpil" i "Čupavci".

Medijska kuća "021" zahvaljuje se svima koji su se nesebično odazvali pozivu i pojedinačnim zalaganjem doprineli da Doktori klovnovi produže svoje aktivnosti u Novom Sadu i u narednom periodu.

  • Uncut

    17.02.2009 15:39
    Hvala, hvala...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti