"Pozitivni efekti u holdingu Dnevnik"

Vlada Vojvodine zaključila je da se osećaju prvi pozitivni efekti u konsolidaciji holdinga "Dnevnik".

Vlada Vojvodine zaključila je da se osećaju prvi pozitivni efekti u konsolidaciji holdinga "Dnevnik".

Prvenstveno potezima Vlade Vojvodine i Vlade Srbije završena je prva faza na stabilizaciji tog preduzeća, navodi se u saopštenju. Dodaje se da su to prvi pozitivni efekti nakon četiri godine izuzetno teške situacije u tom kolektivu.

Ne precizira se o kakvim pozitivnim efektima je reč.

  • -

    15.02.2012 20:09
    -
    cek, za ciscenje snega preko zadruga je bilo para a za pomoc radnicima nema?
  • Kermit

    15.02.2012 17:46
    Neka cveta hiljadu cvetova - što bi rekli oni Kinezi preko puta Dnevnikove zgrade, ali najpre bi valjalo definisati ko je to i šta je to DNEVNIK HOLDING. O tome Novosađani malo i nimalo znaju. List ''Dnevnik'' je negde drugde, iako fizički pod istim krovom - ali njega pravi i prodaje neko drugi. Ako se već govori o pozitivnom pomaku, što se nešto (iz usta direktorke, ali i zaposlenih radnika) ne bi reklo u mikrofon Radija 021? Onda ćemo imati informaciju bolju od ove koja dolazi niotkud. (Nemušti zaključak vojvođanske Vlade se ne važi.)
  • mile

    15.02.2012 14:29
    ko poslednji izadje
    ono malo sto ih je ostalo najbolje da i nedolaze vise na posao nek iznajme zgradu vise ce im ostati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti