Ubijen labudić u Dunavskom parku

Nepunih mesec dana nakon što je najpoznatiji novosadski par labudova i zaštitni znak Dunavskog parka, Isa i Bisa, dobio tri labudića, jedan od njih je uginuo posle zadobijenih povreda.

Nepunih mesec dana nakon što je najpoznatiji novosadski par labudova i zaštitni znak Dunavskog parka, Isa i Bisa, dobio tri labudića, jedan od njih je uginuo posle zadobijenih povreda.

Kako za Radio 021 kaže portparol "Gradskog zelenila" Ivan Nožinić, nepoznata osoba ga je prošle nedelje pogodila kamenom ili štapom i tako mu polomila nogu i nanela unutrašnje povrede.

"Labudić je prenesen kod veterinara na Ribnjaku gde Isa i Bisa obično provode zimu, ali je usled teških povreda uginuo pre dva dana. Ovo nije prvi slučaj da su labudovi u Dunavskom parku povređeni, a ono što se desilo sigurno je odraz stanja u društvu u kojem živimo", rekao je Nožinić.

Komentari 110

  • NikolaNS

    15.07.2012 08:23
    Sada se vidi
    Na kom smo nivou evolucije. Svi mi koji posmatramo šta se sve dešava, a ne reagujemo.
    Za početak smeniti čuvara parka, pa direktora zelenila, pa komandira komunalne policije i tako redom. U moje vreme smo ih redovno hranili.
  • Cica_NS

    12.07.2012 18:53
    i dalje ti trosis kiseonik
    "Ne znamo sta se desilo"
    Znamo. Nije me briga da li je dete ili odrastao covek, nista ne moze da opravda nasilje nad pticem koji jedino zeli nesto u kljunu. Nisu se dva 17-togodisnjaka pobila nego je neko nasrnuo na gomilicu perja, tako da ti je izjava stvarno lupanje gluposti.
    I za promenu, mozda i treba da budemo impulsivniji. Do sada se samo pricalo, trazilo, elaboriralo, istrazivalo... Ako se za promenu uradi nesto mozda bude pomaka. Video si koju su paznju privukli ti labudici? Ja jesam a nije bilo nikakve cuvarske sluzbe da pazi, sem cikice koji vise paznje posvecuje teranju dece sa travnjaka.
    Prioriteti, dragi moj Votsone ....
  • Piplfoks

    12.07.2012 10:35
    Ovaj NS JA treba da bude lice kampanje za kontracepciju... Kad pomislim da takvi cvetaju od sreće svaki put kada zaborave na vreme da izvuku, dođe mi da ja pijem antibebi pilule:((

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti