021 slavi 13. rođendan

Medijska kuća "021" danas slavi 13. rođendan.

Medijska kuća "021" danas slavi 13. rođendan.

I dalje se trudimo da budemo uspešni kao do sada.

Vaš 021.

  • SALE NOVOSADJANIN

    11.06.2010 09:04
    BRAVO
    NIJE MI ZAO STO SAM VAM JOS NA RADNICKOM UNIVERZITETU NOSIO VECERU KAD VAS JE SLOBA NJAKAO.
    SAMO NAPRED.
  • hajde istrazite

    10.06.2010 20:55
    Ponovo cu vam pozeleti da sto bolje radite i ako su vam sadasnje prostorije dosta neuslovne za rad, a vi ipak dosta dobro kao novonari obavljate svoj posao. Molim novinare Radia021 da preispitaju da li uredbu ili tome sl. koja se odnosi na investiciono odrzavanje, sopstvenog stambenog prostora,stana u zgradi ili individualne kuce.
    Cujem da je u Blicu-ja ne citam Blic, izasao tekst o investicionom odrzavanj zivotnog prostora, koji je vise nego nelogican, naime, za sva krecenja,farbanja stolarija-drvenarija,postvljanja keramickih plocica da li u kupatilu ili kuhinji,hodniku, menjanje lavaboa, wc solja, lakiranje parketa treba dozvola, od grada, i jos projektna dokumentacija za iste poslove, a da bi se promenio ostecen razvog cevi za vodu,kanalizaciju,itd treba dozvola od svih javnih preduzeca!kazu inspektori da imaju pune ruke posla jer na svaki poziv gradjana -dojavljivaca moraju izaci,jer komsije cim cuju neku lupu u susednom stanu odmah zovu gradjevinske inspektore,a ako nema dozvole za npr. promenu prozora tada se radovi obustavljaju a do dobijanje dozvole moze da prodje 1,2 ili vise meseci, tako kaze intervjunisani gradj.inspektor verovatno se takva uredba odnosi za BG, bilo bi dobro da proverite, kako i nasem gradonacelniku ne bi pale takve gluposti da sprovede.Blic je od ponedeljka 07 ili utorka,sreda jer doticna osoba koja mi je to danas rekla-cetvrtak 10 juni, cula je svoju koleginicu kako komentarise ceo tekst dok su pile jutanju kaficu.
    P.S. Zanam da je ovo mesto za komentare na tekst,i znam da postoji adresa gde se mogu pisati predlozi, samo sto ja nisam spremna da dam svoju imejl adresu.
    Hvala novinaru za strpljenje dok je citao tekst,a ako nije opet OK
  • Uncut

    10.06.2010 16:51
    Iskreno
    Srecan rodjus svima !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti