Besplatan prevoz na Exit

Posetioci Exit festivala iz Srbije imaju mogućnost da uz kupljenu četvorodnevnu ulaznicu dobiju besplatno mesto u Exit vilidžu, kao i besplatan prevoz iz svih većih gradova u zemlji.
Posetioci Exit festivala iz Srbije imaju mogućnost da uz kupljenu četvorodnevnu ulaznicu dobiju besplatno mesto u Exit vilidžu, kao i besplatan prevoz iz svih većih gradova u zemlji.

Prijave su u toku, a, kako saopštavaju organizatori, broj mesta u okviru akcije je ograničen. Svi zainteresovani za ovu akciju treba da na mejl adresu lakonaexit@myexit.org pošalju serijski broj kupljene ulaznice, mesto u kome je karta kupljena, ime, prezime, matični i broj lične karte, kao i kontakt telefon.

Detaljne informacije o polascima autobusa i rezervacijama mesta u Exit vilidžu prijavljeni će dobiti najkasnije do 5. jula. Exit vilidž, nekadašnji Exit kamp, od 5. do 14. jula će biti smešten na lokaciji kasarne ''Janko Čmelik'' na Trandžamentu.

  • Nemanja

    18.06.2010 06:32
    Između Dukelandera i Piplfoksa sve je rečeno.
  • piplfoks

    17.06.2010 21:56
    I eto, lepo smo se vratili na teren para, gde je čitavoj ovoj priči i mesto, umesto kretenarija o 'produhovljenosti', 'kvarenja omladine' i sličnih kvazimoralnih masturbacija i budalaština o šetnjama u parku. Jel bolelo? Siguran sam da je bolelo.
  • Dukelander

    17.06.2010 21:51
    Pa zbog kulturnih i produhovljenih Novosađana su i propali bioskopi, a pozorišne sale su poluprazne.
    Pored večno punih kafana i bašti, Merkatora i Bazara, gde kulturni Novosađani kvalitetno provode svoje slobodno vreme, CinemaCity i Exit su kulturni giganti.
    Novi Sad ima cca 400.000 glava sa bližom okolinom, a sem za vreme Exita, CinemaCity-ja i recimo festivala uličnih svirača odaje utisak jedne provincijske palanke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti