Danas humanitarna šetnja za žene na Fruškoj gori

Prva humanitarna šetnja u prirodi za žene u organizaciji Planinarsko-smučarskog društva "Železničar", održaće se danas na Fruškoj gori.
U pitanju je FIT šetnja, odnosno pešačenje stazom Fruške gore uz prethodno predavanje o ženama o fitnesu i benefitima fizičke aktivnosti u različitim starosnim dobima, od četvrte pa do sedme decenije života. Nakon predavanja, a pre same šetnje, sledi i fitnes zagrevanje.
 
Okupljanje je u 10:30 časova ispred doma PSD "Železničar" na Popovici.
 
Dužina staze je 4.100 metara.
 
Kotizacija iznosi 200 dinara, a deo prihoda biće doniran organizaciji za podršku ženama s invaliditetom žrtvama nasilja "Iz kruga Vojvodine".
 
Za najsrećnije učesnice obezbeđene su i nagrade.
 
Plaćanje kotizacije i prijava za učešće u humanitarnoj šetnji vršiće se na dan pešačenja ispred doma PSD "Železničar".
  • Pera

    09.04.2017 22:32
    Ideja je veoma lepa ali ipak treba sve proveriti. Bilo je vise od 100 ucesnica i sve su platile kotizacuju. Koliko je uplaceno udruzenjima za zastitu zena?

    Da ne ispadne kao i sa slikovnicama u centru. Humanitarne slikovnice platimo 200 dinara a na nalepnici pise da 5 dinara doniraju udruzenjima koja pomazu deci. Da li je ovde bilo obavestenja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič