Rođendanski koncert Dreddupa 20. maja u CK13

Koncert povodom 20 godina postojanja novosadskog industrial rock benda "Dreddup" održaće se u subotu, 20. maja u Omladinskom centru CK13.
Bend je aktivan od 1997. godine i jedni su od pionira ovog zvuka u Srbiji. Iako ne vole žanrovske etikete, svoj zvuk nazivaju mešavinom industrial rock i demonic electronic big beat muzike. dreDDup iza sebe ima sedam studijskih albuma koji su izdavani kako u Srbiji, tako i u inostranstvu (USA, Japan, Francuska, Engleska, Poljska…). Tokom godina radili su na projektima vezanim za film i pozorište a njihovi solo nastupi takođe imaju multimedijalnu strukturu. Jedan su od retkih domaćih bendova koji iza sebe ima nekoliko Evropskih turneja i sarađivao je sa velikim imenima industrial rock scene. Njihovi nastupi okarakterisani su kao energični, opasni i isupnjeni elementima teatra.
 
DreDDup će za ovu specijalnu priliku odsvirati dvosatni presek karijere i prirediti publici audio/video doživljaj
dostojan ovakvog jubileja.
 
Kao specijalni gosti na koncertu, nastupiće novosadski mladi glam rock bend "Clyde" - osnovan 2010. godine.
 
Svirka će početi u 21:30 časova, a cena ulaznice je 250 dinara.
  • Lemonhead

    16.05.2017 21:11
    Ako ništa drugo, Mihajlo je užasno uporan čovek koji gura svoju stvar već 20 godina i na tome mu treba čestitati. Njegovu muziku možete voleti ili ne voleti ali da se novosadska (tada) mlada scena ugledala na njega i bila makar upola tvrdoglava u izguravanju svoje stvari, danas bi možda imali i neke predstavnike na svetskoj muzičkoj sceni. Mihajlo, samo napred, glavom kroz zid kao i uvek do sad i mani hejtere. Srećan rođendan!
  • Baddup

    16.05.2017 13:12
    -
    Mihajlo, dve decenije izbacuješ identične albume.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič