Tribina "Kako se živi u komšiluku" u subotu u CK13

Tribina "Kako se živi u komšiluku", održaće se u subotu, 18. novembra, u Omladinskom centru CK13.
"Pozivamo žitelje sa teritorije Mesne zajednice "Žitni trg", kao i sve zainteresovane, na javni razgovor i diskusiju o uslovima življenja u našoj mesnoj zajednici i šire. Mi već deset godina postojimo kao društveno-kulturni centar i želimo da ga otvorimo za sve komšijske inicijative i pružimo podršku sa naše strane, kako bismo zajedno učinili nešto dobro za naš kraj, jer zajedno smo jači", navode iz CK13.
 
Forum građana je zamišljen kao mesto susreta na kome se dele iskustva iz oblasti stanovanja, učestvovanja u odlučivanju u skupštinama stanara i mesnim zajednicama, dopisivanja i komunikacije sa nadležnim institucijama, kako bi se jasno artikulisali problemi sa kojima se suočava na lokalu i osmislile akcije njihovog rešavanja na principima samoorganizovanja i solidarnosti.
 
Program će početi u podne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič