Ivana Maksimović nosi zastavu Srbije na otvaranju OI u Riju

Ivana Anđušić Maksimović nosiće zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Riju, objavio je Olimpijski komitet Srbije.

Kako se navodi, odluka je doneta na sednici Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije, a na predlog Sportske komisije OKS.

Ivana, reprezentativka Srbije u streljaštvu, na prošlim Igrama osvojila je srebrnu medalju, a to je bila jubilarna 100. medalja za našu zemlju.

Pored olimpijskog srebra, Ivana je u dosadašnjoj karijeri osvojila zlato (2015. godine) i dve bronze (2013. i 2014) na Evropskim prvenstvima, ekipnu bronzu 2010. na SP u Minhenu, kao i odličja na Mediteranskim igrama i Univerzijadi.

Na Igrama održanim u Londonu 2012. godine srpsku olimpijsku zastavu nosio je najbolji teniser planete Novak Đoković.

Olimpijske igre u Riju biće održane od 5. do 21. avgusta. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rio 2016