Lalatović: Treće i najteže gostovanje Vojvodine u nizu

Fudbaleri Vojvodine u 4. kolu Superlige u sredu gostuju u Kruševcu ekipi Napretka.

Trener crveno-belih Nenad Lalatović kaže da su nakon serije dobrih rezultata igrači odlično raspoloženi i puni samopouzdanja, iako su svesni da ih očekuje najteže gostovanje u seriji od tri meča na strani koje igraju u svega šest dana.

- Napredak je pokazao u duelima sa Zvezdom sa kojom je na Marakani igrao nerešeno, odnosno sa Partizanom kojeg je pobedio kod kuće, koliko je ozbiljan i dobar tim. Igraju zajedno od prošle sezone i sa nekoliko pojačanja zadržali su kvalitet, a posebno su opasni u polukontrama i kontrama. Trenirao sam Napredak i znam kako je tamo teško igrati i kakva im je publika koja po običaju popuni stadion. Mi nećemo srljati, pokušaćemo strpljivom i pametnom igrom da ostanemo neporaženi - rekao je Lalatović.

Strateg Novosađana je rekao da ne može da računa na Trujića koji je lakše povređen, kao ni na Maksimovića koji bi trebao da se potpuno oporavi do naredne utakmice.

Vojvodina je od starta šampionata savladala Bačku i Partizan, dok je meč sa Novim Pazarom odložen. S druge strane, tim iz Kruševca je osvojio četiri boda i to u duelima sa Zvezdom i Partizanom, dok je poražen od Metalca.

Meč Napredak - Vojvodina igra se u sredu sa početkom u 20 časova.

U ostalim susretima sastaju se: Javor - Partizan, Crvena zvezda - Voždovac, Borac - Radnički, Čukarički - Bačka, Metalac - Mladost, Rad - Radnik i Spartak - Novi Pazar.

  • Zivan

    09.08.2016 14:23
    Ozbiljnim pristupom i punim angazzmanom svih igracca, mozze Vossa i u Krussevcu da bude uspessna...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.