SEHA: Vojvodina slavila protiv Borca

Rukometaši Vojvodine pobedili su banjalučki Borac rezultatom 30:21 u okviru 17. kola SEHA lige.

Odlično je Markovićeva ekipa odigrala danas u Banjaluci.

Novosađani su serijom od 4:0 započeli večerašnji duel i najavili veliku borbu domaćoj ekipi. Vodili su konstantno, bez većih padova u igri, a na poluvreme su otišli rezultatom 14:12 u svoju korist. U nastavku je Vojvodina nastavila da uvećava prednost.

Raspoloženi su bili Arsenić i Nikolić, a njih je pratio i Miloš Orbović pa je u jednom trenutku bilo plus 10 za ekipu iz Novog Sada. To je bilo dovoljno da utakmicu mirno privedu kraju, pa su tako ostvarili veliku pobedu u gostima i odlično otvorili prolećni deo šampionata.

Najefikasniji igrač u ekipi Vojvodine bio je Zoran Nikolič sa 6 pogodaka, a njega su pratili Arsenić i Orbović sa po 5 pogodaka. Za domaću ekipu 3 pogotka postigao je Davorin Vujović.

Narednu utakmicu crveno-beli igraju protiv Tatrana iz Prešova na domaćem terenu 27. februara od 18 časova.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".