Rukometni spektakl na Slanoj bari, Rusija gost Srbije

Rukometaši Srbije ugostiće selekciju Rusije 8. aprila u Novom Sadu.

Izabranici selektora Dejana Perića odigraće dva prijateljska meča sa Rusima u okviru aprilske EHF nedelje, prvi u hali na Slanoj bari, a potom i dan kasnije u Beogradu.

Domaćin prvog duela je RK Vojvodina, a očekuje se da sala čiji je kapacitet 1.200 mesta bude puna. Cene karata za ovaj rukometni sprektatkl će biti od 200 do 500 dinara, dok će severna tribina biti rezervisana za učenike novosadskih osnovnih škola.

Srpskim rukometašima će ovo biti prvi mečevi nakon učestvovanja na Evropskom prvenstvu u Poljskoj gde su eliminisani već u grupnoj fazi. S druge strane, Rusija je na tom šampionatu osvojila deveto mesto.

Autor: 021.rs

foto: Attila Kisbenedek

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".