Otac prvo deci dao ime Adolf i Eva, pa svoje prezime promenio u Hitler

Isidor Kembel iz SAD otac je četvoro dece. Najneobičnije od svega jeste to što je svoje prezime uspeo da promeni u Hitler.
I to nije sve. Ljubitelj nacističke ideologije je sinu dao ime Adolf, a ćerki Eva Braun, dok se drugo dvoje dece zovu Džojs Lin Arijan Nejšn Kembel i Honszeslin Džini Kempbel.
 
"Hitler je heroj koji je spasao Nemačku, poboljšao ekonomski rast u toj zemlji, izgradio puteve i zaposlio veliki broj ljudi. Ponosan sam što nosim njegovo ime, jer nosim ime heroja", naveo je Kembel za tamošnje medije.
 
Ipak, sud i socijalna služba odlučili su da mu oduzmu starateljstvo nad decom, a na sudu se pojavio u nacističkoj uniformi tražeći da vidi svog sina Adolfa.
 
"Oteli su mi decu iz našeg doma. Proverite ih, ona nisu zlostavljana. Ime mog sina je Adolf Hitler Kembel. Da li je u redu da zbog toga dođu i ukradu mi dete?"
 
Ostao je bez starateljstva, ali nije odustao od svojih planova i ideja, pa se tako sad i zvanično preziva po nemačkom nacističkom vođi Adolfu Hitleru.
  • F

    04.04.2017 09:35
    Lici mi na pevaca grupe Lajbah .
  • vojvodjanka

    04.04.2017 08:24
    prsotina...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom