Kako da očistite debelo crevo

Ovo je odlična mešavina uz pomoć koje ćete očistiti debelo crevo i osloboditi se toksina.

SASTOJCI

1 jabuka
1 kašika lana
1 kašika čia semenki
1 kašika meda
čaša vode

Pomešajte sve sastojke sačekajte dok čia semenke ne nabubre. Pijte ovo sredstvo za čišćenje (po mogućnosti na prazan želudac) i vrlo brzo ćete se osloboditi od otrovnog otpada.

  • mrva

    26.08.2016 19:00
    @Veganka

    plašim se da ne počnem i fotosintezu da vršim takvom ishranom.

    hranim se normalno (uključujući meso ali proporcionalno manje u odnosu na ostale namirnice) i nemam ni jedan od problema koje ste naveli. Jedino nisam baš siguran da bih želeo da imam tri puta dnevno stolicu..
  • B

    24.08.2016 22:45
    Čoveče, kako ste dosadni! Jedite šta god hoćete, imate pravo da jedete i go*na niko vam ne brani, ali prestanite da smarate! Izmislili ste veganstvo pre 20 godina i mislite da ste posisali svu pamet univerzuma, a možda ste hranite nezdravije od svih "mesoždera". Kao sekta ste zapeli za kancer i truljenje, rečenice su vam kao da slušam Jehovine svedoke.
  • MalenaNS

    24.08.2016 22:17
    ...
    Moja tetka je jako slabo jela meso a voće i povrće su bili njena omiljena hrana. Jabuke je obožavala i jela ih baš baš puno. Moglo bi se reći da je jela vegansku hranu....i na kraju baš od karcinoma debelog creva je i preminula. Zato ne verujem u sve ove priče. Pri tome, ona nije niti pušila niti pila alkohol.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.