Novosadski informativni portal 021

Život

Žvakaća guma bez šećera štiti od bakterija

Jedna guma za žvakanje bez šećera iz usne duplje može da ukloni oko milion bakterija, što je 10 odsto ukupne populacije mikroorganizama u pljuvački, pokazalo je istraživanje sprovedeno na univerzitetu u Groningenu u Holandiji.

VIDEO: Virtuelno gledanje pornića

Oculus Rift je novi virtuelni uređaj koji korisnicima omogućava da dožive jedinstveno iskustvo igranja video igara na način da virtuelno "uđu" i u potpunosti se prebace u virtuelni svet.

Svaki drugi pušač želi da ostavi duvan

Svaki drugi pušač ima želju da ostavi duvan, a glavne prepreke su "isuviše jaka navika" i podsticaj okoline, pokazalo je najnovije istraživanje javnog mnjenja koje je sprovela Kancelarija za prevenciju pušenja Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Kako da znate da treba da se udate za njega

Da li muškarci imaju biloški sat? Naravno da imaju. Muškarac može osetiti potrebu da odraste i osnuje porodicu, posebno kada nađe ženu koja inspiriše ta osećanja u njemu. Problem je u tome, što je teško biti siguran da li je on za vas taj.

Promotivne cene Er Srbije

Putnici koji danas budu kupovali karte za povratne letove između Beograda i Larnake, Sarajeva i Soluna putem vebsajta Air Serbia, moći će da ih nabave po promotivnim cenama od 101 do 159 evra.