Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Zaplenjeno 7,8 tona tečne droge u Ekvadoru

Vlasti Ekvadora zaplenile su 7,8 tona tečne droge, kokain hidrohlorid, koja je bila zamaskirana kao sredstva za dezinfekciju, i koja je trebalo da bude isporučena u Španiju.

Apel na vozače da voze pažljivo

"Putevi Srbije" apelovali su večeras na učesnike u saobraćaju da voze pažljivo zbog lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom i gradom, posebno u Podrinju, Mačvanskom i Sremskom okrugu.

Zatvor za skrivanje obolelih od ebole

Skupština Sijera Leonea usvojila je amandman na zakon o zdravstvu, po kom svako ko krije obolelog od ebole može da dobije kaznu do dve godine zatvora.

Počela erupcija islandskog vulkana

Vlasti Islanda podigle su nivo upozorenja u vazdušnom saobraćaju na najviši, crveni nivo, zbog aktivnosti vulkana Bardarbunga, što znači da do erupcije može da dođe uskoro ili je ona u toku.

Prijavljen nestanak još jedne devojčice

Igor Stojanović prijavio je nestanak ćerke Marine Stojanović (17), koja je poslednji put viđena u utorak ujutru u ulici Cvetanova Ćuprija u beogradskom naselju Voždovac.

I Obala Slonovače zatvorila granice zbog ebole

Obala Slonovače je zatvorila svoju kopnenu granicu prema susedima pogođenim ebolom - Gvineji i Liberiji, ne bi li sprečila da smrtonosni virus dospe i na njenu teritoriju, objavila je vlada te zemlje.