Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Osumnjičeni za prevare

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Mileta Pranića (1963) iz Novog Sada i državljana Hrvatske Ljubiše Zorića (1953) i Vinka Lozića (1961), zbog osnovane sumnje da su, tokom 2009. godine, oštetili više firmi u Srbiji, za iznos od preko 28 miliona dinara.

Uhapšeni nakon krađa

Novosađanin Dejan J. (1981) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je juče, oko 3 sata, opljačkao prodavnicu mobilnih telefona.

Podnete prijave protiv troje direktora

Poreska policija podnela je Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv troje direktora preduzeća zbog sumnje da su oštetili budžet Srbije za oko 43 miliona dinara.

Za pokušaj ubistva 26 godina

Safet Čalopek (41) i Milo Joksimović (50) osuđeni su zajedno na ukupno 26 godina zatvora zbog pokušaja teškog ubistva predsednika Borda direktora kompanije ''Sunoko Srbija'' Spiridona Pirgidisa.

Varao seljake

Policija je uhapsila Sreta M. (1968) iz Čuruga, zbog osnovane sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i falsifikovao službenu ispravu.

Tri meseca zatvora zbog pretnji Brankici Stanković

Osnovni sud u Novom Sadu osudio je na tri meseca zatvora 25-godišnjeg Novosađanina Vladimira Samardžića sa Detelinare, zbog pretnji novinarki Brankici Stanković preko društvene mreže Fejsbuk, saznaje Radio 021.

Završne reči za nesreću u Kisačkoj

U Višem sudu za danas je zakazano iznošenje završnih reči na suđenju za saobraćajnu nesreću koja se dogodila 25. decembra prošle godine na uglu Kisačke i Dositejeve ulice, a u kojoj su poginule dve osobe.

Uhapšeni kradljivci kola

Novosadska policija uz pomoć građana je uhapsila Beograđanina Igora K. (1983) i Nenada G. (1978), državljanina Bosne i Hercegovine, koji se terete da su, u noći između 19. i 20. aprila, u Novom Sadu ukrali ''golf 4'' i pokušali da ukradu i jedan ''seat'' novosadskih registracija.

Velika akcija hapšenja dilera

Novosadska  policija, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i policijskim upravama  Niša i Vranja, uhapsila je pet članova organizovane kriminalne grupe i presekla još jedan lanac trgovine narkoticima.

Sudaranje i prevrtanje u centru

Karavan bezbedne vožnje  "Road show Vojvodina" u organizaciji "DDOR Novi Sad" i Nacionalne vozačke akademije, održao se danas od 12 do 17 časova na Trgu slobode.

Uskoro presuda za udes u Kisačkoj ulici

U Višem sudu je za ponedeljak zakazano iznošenje završnih reči na suđenju za saobraćajnu nesreću koja se dogodila 25. decembra prošle godine na uglu Kisačke i Dositejeve ulice, u kojoj su poginule dve osobe.

Osuđen ubica subotičkog biznismena

Nikšićanin Milan Lasica (1971), koji je u proteklom periodu živeo u Futogu osuđen je na 12 godina zatvora zbog ubistva poznatog subotičkog biznismena Florijana Čikoša (1970).

Gužve kod matičara

Ovih dana velike su gužve ispred matičara i Novosađani u redovima čekaju da bi dobili trajne izvode iz matičnih knjiga.

Uhapšeni razbojnici

Novosadska policija je u petak, u Ulici Novosadskog sajma, uhapsila Vladimira K. (1983) iz Novog Sada i Aleksandra T. (1982) iz Veternika, zbog osnovane sumnje da su izvršili razbojništvo.

Umro vlasnik TV Jesenjin

Danas u prepodnevnim satima, u svom domu, od posledica srčanog udara preminuo je vlasnik i direktor Televizije ''Jesenjin'' Zoran Ćirić.