Info
20.07.2010.
15:55 > 10:57
U pucnjavi, koja se noćas dogodila u Fruškogorskoj ulici, ispred broja 43, povređen je 37-godišnji Novosađanin Blagoje R.
  • zole

    13.08.2010 16:35
    Odgovor ZA PRAG
    Moj Prijatelju iz Praga, ako ti živiš u Pragu sedam godina onda stvarno ne znam gde si sve to vreme bio. U Češkoj je najviše korumpiranih policajaca na svetu, svi kriminalci iz zapadne evrope su se naselili u Pragu. Tunelisanje, pljačke, kradje na kraju i falsifikati od strane policije, saobraćajna policija je tako korumpirana da moraš da držiš medju papirima najmanje 2000 kruna da te puste. Stranačka policija prodaje nemilosrdno dozvole za trajni i trvaly boravak. Albanska i Bugarska mafija je skoro isterala Ukrajinsku i Rusku kao i Vijetnamnsku mafiju koji sada rešavaju samo svoje stvari. Pogledaj Zlatare, sami albanac, unosi, droga, sudstvo protiv njih ne sme ni da pisne, samo zatvaraju oči bojeći se za svoje guzice. Čitaj malo novine, ako razumeš, gledaj dnevnik i ostala sredstva za informisanje, ne znam stvarno odkud ti taj osećaj sigurnosti. Ja idem po Beogradu i Novom Sadu noću i danju i ako nikoga ne provokujem nikada me nije niko zaustavio. Samo za orijentaciju ja tamo živim 30 (trideset) godina.
  • prag

    21.07.2010 19:05
    ja zivim u pragu poslednjih 7 godina, moj primer bezbednosti ovde je na najvisem nivou ,nema ovde pregovaranja i podplacivanja policije , kamere su svuda po gradu koje ni ne znamo gde su sve postavljene , a policija je uvek tu negde u blizini i ne fermaju nikog , ni dal si sin predsednika ili neki rodjak , za sve vaze isti zakoni , i niko nije prosao nekaznjen,Ovde se ne prica ovde se kaznjava , a mi vecito vecito pricamo a nista ne preduzimamo,
    Volim moj Novi Sad najvise na svetu , al kako se sutra vratiti i mirno zivetii i biti siguran
  • 21.07.2010 06:06
    Postoje mirniji gradovi, Novi Sad nije velik grad a procenat kriminala u odnosu na velicinu je izuzetno velik,policija bi mogla vise da povede racuna o bezbvednosti grada,ima dosta policajaca samo sto ne rade svoj posao... koliko bi u ostalim evropskim gradovima trebalo da bude ubistava vlasnika -privatnika kada su u evropskim drzavama firme 90% privatne,a sve ostalo je 100% privatno, ima kriminala ali ne ovoliko jer tao policija radi svoj posao
  • MaDostaVise

    21.07.2010 03:11
    @alxxl
    Ma svi smo ludi! Koja bre, crna policija? Policija i kriminalci su postali ko krpa i zakrpa - ništa od toga. Boje se da rade svoj posao, a i nije red da hapse kolege i drugare.
    @ Janci10
    Mani me te priče: Kao to je normalno i urbano?
    Novi Sad je bio bezbedan i čist grad! I treba to ponovo da bude! Ti ili se toga ne sećaš ili nisi iz Novog Sada.
  • alxxl

    20.07.2010 15:49
    a da
    ubistvo se desilo pored obdaništa. tokom dana haraju "bande" (ne znam kako da ih nazovem) i tuku prolaznike. u nedelju popodne opljačkan stan, pretučena vlasnica. pogledajte na šta grad liči posle 10 uveče.

    policija kažnjava pešake i bicikliste u centru.

    ???

    jesam li ja lud?
  • Janci10

    20.07.2010 14:36
    A koji su pa ti bezbedni gradovi? Da nije kriminalaca, ne bi bilo policajaca, da nema ratova, ne bi bilo vojnika, da nema bacaca djubreta, ne bi bilo djubretara....
  • 20.07.2010 13:39
    Samo toliko o mom mirnom i sigurnom gradu za zivot...a nekada manje se pricalo o sigurnosti, a sada samo price,price... a dela sasma drugacije prikazuju tu mirnocu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna