Info
09.10.2015.
17:30 > 17:36
Opština Čajetina oglasila je prodaju samog centra Zlatibora, a privatizacijom autobuske stanice i parkinga sa šetalištem i glavnom saobraćajnicom lokalna vlast bi da obezbedi novac za dodatne građevinske investicije.
  • 10.10.2015 10:32
    Zivim u Uzicu ,gradu nedaleko od Zlatibora.Pte 3 meseca posle duzeg vremena odem sa porodicom na Zlatibor.I slogiram se!!!U Zemlju da propadnem od stida!!!!Zlatibor je poprimio seljacki imidz!Od crkvenog sveca od 2x2metra na ulasku na Zlatibor,do gradjevinskih radova u centru trznog centra Zlatibora gde su do sada bile stilizovane iste gradjevine u planinskom stilu sada je to poruseno i i izrasle gradjevine ruzne po 4 sprata!!!!Ko je od opstine Cajetina dao dozvolu za ovo ruglo!!!!Zlatibor je dobio imidz seljacke, kicerajske palanke ruzne nikakve do povracanja!!!Neko mora za ovo da odgovara ili moram da se suocim da mi zivimo u u nekoj primitivnoj ,zaostaloj sredini seljaka na brdovitom Balkanu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna